Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.780
- 36.317
- 3.638
Şiddeti gün geçtikçe düşecek demişdi dinlediğim programdaki uzmanHala korkutuyor. Insan, acaba siddeti artacak mi diye dusunuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şiddeti gün geçtikçe düşecek demişdi dinlediğim programdaki uzmanHala korkutuyor. Insan, acaba siddeti artacak mi diye dusunuyor.
Ben de kendilerine ileteyim durumu onlar da araştırsın
Bu görüntü İzmir depreminden kalma olabilir
Başınız sağolsun. Bizim bir akraba daha göçük altında kaldı dünden beri çıkartmaya çalışılıyor sonuca yakınlarmış sanırımAblamın bina sağlam yandaki bina göçük malatyada
Hakim arkadaşı çocuklarıyla göçük altındaymış
Başımız sağolsun
Sıcak para sağlayabilecek çok şey var hocam, öğretmen maaşlari senelik, bir şirketin silinen vergi borcunun 10da biri etmiyordur eminim. Durumum olsa seve seve yardımımi ederim. 3000 üzeri öğretmenin sadece İstanbul dolaylarında gönüllü yardıma gelmek için başvurduğunu biliyorum, belki sayı daha da fazla olabilir, kız kardesimde bir öğretmen olarak başvurduğundan biliyorum.ben bunun cevabını vermiştim zaten eğer sıcak para yoksa sonradan ödenmek maksadıyla kesinti olabilir dedim sadece
devletin kasasında para yok yıllarca bu halka halk baktı ve depremde de hala halk bakıyor
saçma evet özür diliyorum sadece kasteddiğim tam olarak bu değildi
Amacım sürdürmek değil Sami, ben geriden takip edebiliyorum şarj ettikçe telefonu bakabiliyorum. Onuru biliyorum, o amaçla yazmadığını da düşünüyorum ama biz öğretmenler olarak burada neler yaşadığımızı düşününce mesajı gördüğümde isme bakmadan yazdım. Maaştan kesinti olsun, sorun değil, ama her durumda ekside surda burda öğretmen maaşları konusuldugu için iyice hassaslastim. Eşim devlette, asgari ücret açıklandığı ayda 8700 civarı maaş yatmıştı. Bize gelene kadar çok sıra var, ben buna üzüldüm. Onur kardeşim, o maksatla yazmadiysan üslubumdan dolayı ben özür dilerimOnurun o mesajı editlensin. Üstünden daha fazla tartışma dönmesin bence artık
sanırım en büyük yıkım lokal olarak maraş ebrar sitesinde
8 bina 11 kat her katta 4 daire ve hepsi yıkılmış. 1 ekip ilgileniyor 1 iş makinesi var
Bu arkadaş yayındayken yakalanmıştı depreme, en son sözü bina yıkılıyor olmuştu.
sahibinden.com sitesinin ilanlarına göre 11-15 gözüküyor bina yaşıBravo hangi şerefsiz müteahhitin eseriyse gurur duysun 8 binadan biri bile mi ayakta kalmaz?
Kooperatif işine benziyor o binalarBravo hangi şerefsiz müteahhitin eseriyse gurur duysun 8 binadan biri bile mi ayakta kalmaz?
sahibinden.com sitesinin ilanlarına göre 11-15 gözüküyor bina yaşı