6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ablamın bina sağlam yandaki bina göçük malatyada
Hakim arkadaşı çocuklarıyla göçük altındaymış😞😞😞
Başımız sağolsun
Başınız sağolsun. Bizim bir akraba daha göçük altında kaldı dünden beri çıkartmaya çalışılıyor sonuca yakınlarmış sanırım

Keske herkes önce insan olmayi ögrense. Insanca yasasa, dunyada savas olmasa. Hepimiz adem ile havvadan gelmeyiz ya. Vallahi bu dunya herkese yeter

Lanet olsun savas sevdalisi, insan hayatini hiçe sayan para/silah baronlarina

Helal olsun yunan arkadaslara

ben bunun cevabını vermiştim zaten eğer sıcak para yoksa sonradan ödenmek maksadıyla kesinti olabilir dedim sadece

devletin kasasında para yok yıllarca bu halka halk baktı ve depremde de hala halk bakıyor

saçma evet özür diliyorum sadece kasteddiğim tam olarak bu değildi
Sıcak para sağlayabilecek çok şey var hocam, öğretmen maaşlari senelik, bir şirketin silinen vergi borcunun 10da biri etmiyordur eminim. Durumum olsa seve seve yardımımi ederim. 3000 üzeri öğretmenin sadece İstanbul dolaylarında gönüllü yardıma gelmek için başvurduğunu biliyorum, belki sayı daha da fazla olabilir, kız kardesimde bir öğretmen olarak başvurduğundan biliyorum.

Onurun o mesajı editlensin. Üstünden daha fazla tartışma dönmesin bence artık
Amacım sürdürmek değil Sami, ben geriden takip edebiliyorum şarj ettikçe telefonu bakabiliyorum. Onuru biliyorum, o amaçla yazmadığını da düşünüyorum ama biz öğretmenler olarak burada neler yaşadığımızı düşününce mesajı gördüğümde isme bakmadan yazdım. Maaştan kesinti olsun, sorun değil, ama her durumda ekside surda burda öğretmen maaşları konusuldugu için iyice hassaslastim. Eşim devlette, asgari ücret açıklandığı ayda 8700 civarı maaş yatmıştı. Bize gelene kadar çok sıra var, ben buna üzüldüm. Onur kardeşim, o maksatla yazmadiysan üslubumdan dolayı ben özür dilerim

Bu deprem bize şunu gösterdi son 20 yılda gelişmekte olan ülkelerden gelişmemiş ülkeler klasmanına düşmüşüz haberimiz yok hem ülke olarak hemde insan kalitesi olarak orta doğunun çöplüğü olmuşuz

sanırım en büyük yıkım lokal olarak maraş ebrar sitesinde
8 bina 11 kat her katta 4 daire ve hepsi yıkılmış. 1 ekip ilgileniyor 1 iş makinesi var

Naci Hoca çok net ve güzel konuşuyor, Fatih Altaylı' nın programında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt