6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlişsam duzeltin gecen sene 1 haber gormüstüm.Rönesans denilen sirket kamu binalarinin bircogunun ihalesini alan sirket yani direk hukumetle baglantisi varsa hicbir sekilde yargilanmazlar.
Rönesans inşaat erman ılıcak’ın. Onların böyle bi yapı yapma ihtimali yok zaten. Bu hatayda yerel bi şirket antis yapı diye

374784D0-2A6E-49CD-8CF4-0D6EE781DAD1.webp

Bu kadar tır gidiyor, hatay hala yardım çağrısı yapıyor. Oralara niye gitmiyorlar hala

İlk 24 saat öyleydi. Bugün ciddi yardım gitti Hatay’a. Esas sorun halk bu noktalardan haberdar olamayabiliyor.

Sokak sokak tır gezemez her yeri, belirli alanlardan dağıtılmalı, o da şu şartlarda kolay değil.

Muhtemelen kurtulanların durumu perşembe sonrası daha iyi olur, yarın son ve kritik gün olacak ilk müdahale için.

Istanbulda yasayan insanlara şimdiden üzülüyorum.Orada olacak depremdede bunun 50 katini yasayacağiz.Zaten yillardir yüzümüz gülmüyor.Bir 20 sene daha gülmez.Bir nesil komple yok olduk.Bunu anlamiyor milyonlarca insan.

İlk 24 saat öyleydi. Bugün ciddi yardım gitti Hatay’a. Esas sorun halk bu noktalardan haberdar olamayabiliyor.

Sokak sokak tır gezemez her yeri, belirli alanlardan dağıtılmalı, o da şu şartlarda kolay değil.

Muhtemelen kurtulanların durumu perşembe sonrası daha iyi olur, yarın son ve kritik gün olacak ilk müdahale için.
Az önce bi tweet gördüm 5 dk çnce atmış adam, biz arkadaşlarla yürüyüşe çıkmıştık şansa tır gördük demiş. Haberi yokmuş halkın bi bölümünün yardım geldiğinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt