Temuçin Türkboyu
Tecrübeli Üye
- 12 Temmuz 2010
- 5.864
- 1.796
- 1.588
6 haneli rakamlara hazırlıyorum ben artık kendimi maalesef.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arama kurtarma çalışmaları varken son ses duyuru yapılması doğru olmaz, mevcut şartlarda da halkı böyle çağırmak ne kadar iyi durur tartışılır. İşin psikolojik boyutunu da bilmiyoruz, insanların kendine gelmesi de vakit alır.Seçim zamanı araçlarla son ses kulak patlatılıyor o tarz bişeyle nerde ve ne zaman dağıtım olacağı söylenebilir zaten internet telefon yok en mantıklı çözüm bu haberleşme için
Çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun.Kahramanmaraş Pazarcıklıyım depremin merkez üssü ilk deprem olduğu anda telefon ile ulaşabildik yakın akrabalarımız da bir olumsuz haber yoktu. Memleketteki evimiz de yıkılmamıştı. Ancak genel olarak ilçede yıkım büyük özellikle eski binalar tamamen yıkılmış neredeyse nispeten yeni binalar daha dayanıklı olduğu için sanırım eski binalar kadar yıkıma ugramamış. Köylerden haber gelmiyor 90 üzeri köye sahip bir ilçe oralarda durumun kötü olduğunu tahmin etmek zor değil. Yine 2. depremin olduğu Elbistan da yıkım büyük ,Elbistan çoğu ilden büyük bir ilçedir 200 bine yakın nüfusu var. Maalesef orda da yıkım büyük yine köylerden tam haber alınamıyor. Yüzlerce köyü olan bir ilçe. Merkezin durumu da çok kötü ilk deprem üssü pazarciga çok yakın Maraş merkez ilk depremde büyük yıkıma uğramış. Gerçekten ailecek 2 gündür soktayız. Resmen marasın bir en güneyi Pazarcık ,bir de en kuzeyi Elbistan 9 saat ara ile iki cok büyük deprem yaşadı. Dünya da örneği var mıdır bilmiyorum? Maraş ve Hatay gerçekten çok kötü durumda. Allah yardımcımız olsun..
Naci hoca esasen Bingöl'ü işaret ettiO küçük sayılır 7nin altında fay enerjisini tam atamıyor anladığım kadarıyla ciddi bölüm başka yere sevkediliyor.
39da olan 7.9 büyüklüğünde.
Ülkeden çok mayın tarlası gibi zaten ya.Naci hoca esasen Bingöl'ü işaret etti
Erzincan ve Bingöl arası dedi tehlikeli
KAF ve DAF'ın birleştiği nokta yani
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah yardımcınız olsunKahramanmaraş Pazarcıklıyım depremin merkez üssü ilk deprem olduğu anda telefon ile ulaşabildik yakın akrabalarımız da bir olumsuz haber yoktu. Memleketteki evimiz de yıkılmamıştı. Ancak genel olarak ilçede yıkım büyük özellikle eski binalar tamamen yıkılmış neredeyse nispeten yeni binalar daha dayanıklı olduğu için sanırım eski binalar kadar yıkıma ugramamış. Köylerden haber gelmiyor 90 üzeri köye sahip bir ilçe oralarda durumun kötü olduğunu tahmin etmek zor değil. Yine 2. depremin olduğu Elbistan da yıkım büyük ,Elbistan çoğu ilden büyük bir ilçedir 200 bine yakın nüfusu var. Maalesef orda da yıkım büyük yine köylerden tam haber alınamıyor. Yüzlerce köyü olan bir ilçe. Merkezin durumu da çok kötü ilk deprem üssü pazarciga çok yakın Maraş merkez ilk depremde büyük yıkıma uğramış. Gerçekten ailecek 2 gündür soktayız. Resmen marasın bir en güneyi Pazarcık ,bir de en kuzeyi Elbistan 9 saat ara ile iki cok büyük deprem yaşadı. Dünya da örneği var mıdır bilmiyorum? Maraş ve Hatay gerçekten çok kötü durumda. Allah yardımcımız olsun..
39 oldu 67 oldu 92 oldu ,aynen Sakarya gibi Hatay gibi birden fazla fayın kesişim noktası sehirmis bunlar yani özetle buralara şehir kurulmaliymis çünkü tarih boyunca hep yıkılmış ve yokolmus Hatay'da Erzincan'da Sakarya'daErzincan’da 1939’da olmadı mı zaten?
Üstad o bölgede sürüyle fay var biri kırılıyor diğerine yük bindiriyorErzincan’da 1939’da olmadı mı zaten?
İnşaat Mühendisi olan ve aynı zamanda da akademik olarak yer alan arkadaşımın yorumuna göre İstanbul bitik durumdaIstanbulda yasayan insanlara şimdiden üzülüyorum.Orada olacak depremdede bunun 50 katini yasayacağiz.Zaten yillardir yüzümüz gülmüyor.Bir 20 sene daha gülmez.Bir nesil komple yok olduk.Bunu anlamiyor milyonlarca insan.
Anlik cnn turk cikarmaya basladilar cok şukurMaraşta 1anne ve 2 cocuguna ulasildi. Cikarma calismalari suruyor. Insallah 2-3 saate cikaririz dediler![]()