Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilecek tüm kötü şartların hepsi bir araya gelse bu kadar olurdu. Geçen de dedim tüm kış ayı sıcaklıklar o kadar yüksekti ki barajlar kuruyor soğuk yok kar yok denirken soğukların geldiği ilk dönem gecenin bir yarısı deprem oluyor gündüz olsaydı gerçekten %60-70 daha az kayıp olurdu hatta İzmir depremi hariç gündüz yaşanan bir deprem hatırlamıyorum.Depremin en kötü yanı herkes evde uyurken yaşanması oldu. İnsanların iş yerlerinde okullarında ya da genel olarak dışarda olduğu saatlerde olsaydı bu kadar büyük kayıplar verilmezdi. İnsanlar uyurken ne olduğunu bile anlayamadan kendilerini enkazın altında buldular..
00:15te 4 büyüklüğünde gösteriyor sadeceİsrail’de deprem olmuş diyoslr abi bu nedir nasıl bir fay hattı bu
bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama son birkaç saatte çok kişinin kurtarıldı haberini görüyoruz sanki
şu an tansiyonum yüksek ama güzel haberler gelecek.benim şu an doktora gitmem gerekhatayda çoğunluk sağ bence.bugundan sonra çok kurtarma haberi gelir
Bi enkaz için 7-8 kişi ve 1 vinç yeterli diyorlardı. 6 bine yakın enkaz olduğu düşünülürse 40-50 bin kişi yeterli gibi ama vinç sayısı kısıtlı işteBen %10 bile geldiğini düşünmüyorum enkaz çok fazla en az 300bin kişiye ihtiyaç var.
Sabahta aynısını dedim evde en az 150-200 bin kişi lazım ve her mahalleye 2 vinç lazım en az bu şekilde 1 günde toparlanır ne var ne yok aslındaBen %10 bile geldiğini düşünmüyorum enkaz çok fazla en az 300bin kişiye ihtiyaç var.
Her mahalleye 2 vinç olsa yeterli bence 24 saatte çözülürBi enkaz için 7-8 kişi ve 1 vinç yeterli diyorlardı. 6 bine yakın enkaz olduğu düşünülürse 40-50 bin kişi yeterli gibi ama vinç sayısı kısıtlı işte
Kameraların çektiği enkazları baz alırsak 2 gündür hala aynı enkazlar ile uğraşıyorlar. Ben ulaşabildiklerini düşünmüyorum maalesef.Bi enkaz için 7-8 kişi ve 1 vinç yeterli diyorlardı. 6 bine yakın enkaz olduğu düşünülürse 40-50 bin kişi yeterli gibi ama vinç sayısı kısıtlı işte