Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.068
- 33.513
- 3.073
bu hesabın sahibiKim bu arkadaş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu hesabın sahibiKim bu arkadaş?
Net bir soru soracağım.
Yıllardır toplanan deprem vergisinin herhangi deprem önleyici faaliyette kullanıldığına dair bir kanıt var mı?
Ben söyleyeyim 100 milyar civarı vergi toplandı bu konuda, o paralar hangi hesaplarda ve ne yapıldı bilen var mı?
Yoksa neyi tartışıyoruz burada biz?
2011 yılında dönemin Maliye Bakanı Mehmet Şimşek açıkladı ya yol yaptık diye.Net bir soru soracağım.
Yıllardır toplanan deprem vergisinin herhangi deprem önleyici faaliyette kullanıldığına dair bir kanıt var mı?
Ben söyleyeyim 100 milyar civarı vergi toplandı bu konuda, o paralar hangi hesaplarda ve ne yapıldı bilen var mı?
Yoksa neyi tartışıyoruz burada biz?
Attığı mesajdan korkan varsa sildirebilir, dışardan takip edenler de var, onları da güncel durumla ilgili bilgilendiriyor bu konu.
kardesim yol icin harcaniyor nedemek, sen onu bu gibi durumlar icin ayirmadinmi, depremden sonra acilmadimi, her ay vatandas yol yapilsin diye insaat vergisimi veriyor yani?
Dini bir tartışmaya girmek istemiyorum ama bunları gördükçe sormaktan geri kalamıyorum. Aldığım cevap sürekli takdir-i ilahi olunca kafayı yiyorum.Ey Alemlerin Rabbi olan Allahım
Ya Rabbi senden gelecek her türlü yardıma muhtacız
Sen kardeşlerimizi kurtar Allahım
Üzerlerindeki yükleri kaldır
Yollarını genişlet
Göğüslerini, nefeslerini aç
Azimlerini, gayretlerini arttır
Kurtarma ekiplerimizin işlerini kolay eyle
Onları ve bizleri koru Allahım
İçimizdeki ahlaksızlar ve beyinsizler yüzünden bizleri de cezalandırma
Yalvarıyoruz Allahım
Dualarımızı kabul eyle
Amin...
Abi Göksun ve çevre köylerden durumla ilgili bilgin var mı? Artık kimseye ulaşamıyorumEniştemin tırı var elbistana su götürmek için yola çıktılar. Allah yardımcıları olsun bende gidecektim olmadı.