- 3 Aralık 2021
- 90
- 48
- 93
Tv ler de halen 9.057 görünüyor dostum naaptın.Maalesef 12.391 oldu toplam kaybimiz, basimiz sagolsun![]()
Birdenbire %33+ hoplattın rakamı. Haber kaynak neresidir merak ettim.
EDİT: Doğruymuş.. Kaynak A-Haber+HaberTürk...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tv ler de halen 9.057 görünüyor dostum naaptın.Maalesef 12.391 oldu toplam kaybimiz, basimiz sagolsun![]()
Tv ler de halen 9.057 görünüyor dostum naaptın.
Birdenbire %33+ hoplattın rakamı. Haber kaynak neresidir merak ettim.
Celladına aşık bir kesim var zaten de azınlık artık eskisi gibi olacağını düşünmüyorum düşünmek istemiyorum. Ulan daha kötü ne yaşayabiliriz artık diye düşünüyorum bazen bitmiyor arkadaş bitmiyor. Ufak da olsa bu ülke için inancım var .Vallahi Erdoğan'a "Allah seni başımızdan eksik etmesin" diyorlardı 7-8 saat önce. O yüzden sen yine de bizim milleti çok gözünde büyütme derim.
Ben yazana kadar kanallar güncellendi ve bende mesajıma edit ve düzeltme ekledim.CNN gecti son dakika ama... umarim ben yaniliyorumdur.
Edit: ntv sitesine baktim orada da ayni rakam var, maalesef![]()
Ben yazana kadar kanallar güncellendi ve bende mesajıma edit ve düzeltme ekledim.
Maalesef haklıymaşsın. Artış %33+
Abi içimiz parçalanıyor 3 gündür vallahi ne dayanacak yürek ne güç kaldı çok çok zor durum şu psikolojinin içinde olmak. Allah başta depremzedelere olmak üzere hepimize büyük güç ve sabır versin kolay değil yıllar yıllar boyu bu trajediye yönetebilmek
CNN: sessizlik istendi diyor...
Abi su kameraman ve haberci neden icine icine giriyor kurtarma ekiplerinin ya ? Bu nasil bir sacmaliktir..
Azınlık falan değiller renktaş. Altılı masanın adayı kazanır kazanmasına ama yine tekil bakarsak en fazla oy alan parti AKP olacaktır. Ülke şu leş haldeyken bile 6 parti bir araya gelip anca yenebiliyorsun adamı. Benim bu ülkenin insanına hiç inancım yok. Çünkü insanların Erdoğan'ın karşısındaki adaya oy verecek olma sebepleri artık AKP ve ülke o kadar kötü durumda ki yandaşlar bile artık ekonomik olarak ayrıcalık alamıyorlar. Eşine dostuna sırf AKP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı'na üyesin diye iş bulamıyorsun. Artık sırf AKP'lisin diye cebin dolmuyor. AKP artık yandaşlarını bile doyuramıyor. Çok zenginler çok daha fazla zengin oldu. Ama orta durumdakiler zengin olamıyor artık. Çünkü AKP ülkenin kasasını tamamen boşalttı. Yoksa insanlar yine bu kadar şeye rağmen yine Erdoğan'a oy verirdi. Sırf ceplerine para girmiyor diye Erdoğan'ın karşısındaki adaya verecekler. Başka bir şey değil. O yüzden ben bu ülke insanına olan umudumu uzun seneler önce kaybettim. Seçimde en çok bu 10 ilin sonuçlarını merak ediyorum. Ama biliyorum ki Hatay'da minimum %40, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta minimum %70 oy alacaklar.Celladına aşık bir kesim var zaten de azınlık artık eskisi gibi olacağını düşünmüyorum düşünmek istemiyorum. Ulan daha kötü ne yaşayabiliriz artık diye düşünüyorum bazen bitmiyor arkadaş bitmiyor. Ufak da olsa bu ülke için inancım var .
Editle eklediğin konu benimde aklıma geldi özel bir mesaj yazacaktım bu konuda, sen olayı halletmişsin hemen.CNN gecti son dakika ama... umarim ben yaniliyorumdur.
Edit: ntv sitesine baktim orada da ayni rakam var, maalesef
Bir de olay su @Hakkı Yalın , dun oglen itibariyle "gercek" anlamdan basladilar ve konumlandilar kurtarma-ekipleri ki ekipmanlar hala eksik, o nedenle ancak ve ancak ulasiliyor gerek enkaz altindakilere gerekse vefat edenlerin naaslarina... Ben, uzgunum ama, hizli bir artis bekliyorum onumuzdeki saatlrde her iki acidan (kurtual ve vefat...) zira dedigim gibi ancak ulasiliyor cogu enkaza.
Sabahda aynısı. Çok dar alanda çalışıyor ekip, kameraman arkadaşım görüntü almaya çalışıyor diyor. Kim napsın senin yakın görüntünü defol git. İçine içine giriyorlar. Haber sitesinde x kişi kurtulurken sırf bizim ekip ordaydı tarzı başlık okudum. Kimin umrunda? Sidik yarışı mı bu.
Çünkü "Bir vatandaşımız daha enkazdan çıktı" diyecekler ve üstüne "Bakın görün işte arama kurtarma işlemleri son hızda mükemmel bir şekilde devam ediyor. İlk saatlerde sıkıntı oldu ama devlet her yere ulaştı ve şu anda her şey yolunda." diyebilmek için. O görüntüler olmadan "Erdoğan depremden zaferle çıktı" haberlerini nasıl yapacaklar? Sonra Ahmet Hakan gibiler nasıl "Genelde her yerde çalışmalar çok iyi ilerliyor. Enkazların hepsinde çalışma var. Ufak tefek şeyler var ama fasa fiso." diyebilecek?CNN: sessizlik istendi diyor...
Abi su kameraman ve haberci neden icine icine giriyor kurtarma ekiplerinin ya ? Bu nasil bir sacmaliktir..
Ülkedeki en kaliteli arama kurtarma uzmanlarından Nasuh Mahruki'nin görevden uzaklaştırılma hikayesi: