6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw bunlar saat basi aciklama yapiyordu ne oldu o ise? ölü sayisi 10 saatdir ayni, birden 15 bin fln olcak galiba. ne yapiliyor ne eksik insan aciklama yapar, böyle felaket lerde belirli zaman araliginda aciklama yapilmali
vefat sayısı 300-500 derken açıklama yapmak kolay, artınca yasak gelir klasik tc.

keşke hiç yaşanmasaydı ama adana ceyhan depremindeki gibi öğlene denk gelseydi ve o zamanki gibi az hasarla atlatılsaydı keşke..gece olması tüm şehri yok etti.zamanlama çok kötü

Göçük altı sandığımız kadar soğuk değil muhtemelen. Mağara etkisi yaratıyor. İceride gerekli kadar oksijen varsa ve ciddi bir yaralanma olmazsa binlerce mucizeye tanıklık edeceğiz.
Umutlarını kaybetmeyip hayata sıkıca sarılırlar umarım.
İnşaAllah renktaş inşaAllah

Sayıları binleri bulsun inşaAllah

Yağıza da helal olsun. Bu adama da az sallamadık ama 4 günsündür elinden gelen her şeyi yapıyor. Ben adamı takip ederken yoruldum. Ne zaman Twitteri açsam sabah akşam gece hep önüme çıkıyor.

keşke hiç yaşanmasaydı ama adana ceyhan depremindeki gibi öğlene denk gelseydi ve o zamanki gibi az hasarla atlatılsaydı keşke..gece olması tüm şehri yok etti.zamanlama çok kötü
Saati mevsimi lokasyonu. Simülasyonda bir şehri yok etmek istesen heralde aradığın bütün şartları bu deprem sağlamış olur

Son yıllarda bu millete inancını yitirmiş , en büyük sınavım bu milletin milliyetçisi olmak diyen biri olarak şu halkın reaksiyonu, emekleri beni bayağı utandırdı. Umut kesmemek lazımmış demek ki milletten. Ayrıca Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur vb hamasi söylemlerin ne kadar içi boş olduğu da ortaya çıktı. Donanma yollayan İspanyollar , kurtarma yaptıktan sonra ağlayan Yunanlılar , yardım dekontlarını paylaşan binlerce Japon , bunları düşündüğümüz zaman sadece milletten değil insanlıktan da ümit kesmemek gerektiğini görüyoruz. Gazi Paşa'nın dediği gibi umutsuz durum yok umutsuz insan var hakikaten. Umarım başımızdaki bir takım belaları def edip hak ettiğimiz huzurlu günlere kısa zamanda erişiriz. Bu günler ise kesinlikle unutulmamalı.

Nasıl yani

İlk 7.7'lik deprem Antep'miymiş
doğrudur kandilli de gaziantep diye bilgi vermişti dakikalar sonra.

6 Şubat 2023'te, merkez üssü Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi olan 7,8 Mw (± 0,1) büyüklüğünde ve 9 saat sonrasında, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesi olan 7,5 Mw  büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt