Çiğdem Gürbüz
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2010
- 6.114
- 6.873
- 1.633
Amacıma hizmet edeni desteklerim ne demek sizce?
Parayı verenin düdüğünü çalarım demek bence...........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallaha kabul, yeter ki bişeyler karalasın cevap olarak. Bekliyorum bakalım, ne çıkacak?Google'da bir araştırma yapsın, istihkam falan nedir bir öğrensin. Ondan sonra gelir cevap vermeye.
Ya güzel kardesim bizim ülkemizde neyi araştıriyorsun? Tapuyu aldığım ilk gün belediyeye gidip yönetim planını talep ettim çünku istediğim halde muteahit bulamadım diyerek gösteremedi bizde de nüshası yok dediler belediyede. Bilmeyenler için yönetim planı binanın anayasasıdır. Dediğin araştırmayı nasıl yapacaksın numune alıp laboratuvara mı göndereceksin? Imarda dönen dönme dolaplar hiç biryerde dönmüyor. Bakıyor insanlar iste zemin kaya mı? Kısa kolon var mı? Simetrik mi ? Catlak patlak var mı diye. Ne yapsınlar statik mi hesaplasinlar. Beton testi mi yapsinlar belediyeye guveniyorlar denetimi yaptirmistir diye. Cevre sehircilik bakanliginin sitesinde bina kimlik sertifikasının kare kodunu okutabilecegin alan bile yok.Temelde her ikisi de ticaret kapsamına girer dostum.
Olayı özelleştirirsek; sen araştırdın ve BEĞENDİN. Denkleştirdin başını sokacak bir ev almaya niyetlendin, ama sana dediler ki noterde bu evi alamazsın.
Sen ne dersin, kime ne benim alacağımdan satacağımdan demez misin.
Kendi iradenle yaptığın ticaretten zararlı çıktığında yada zarar gördüğünde başkalarını suçlu tayin etme arayışını anlamıyorum.
Bu ne yav. Sahibindene koysan siyasi takıntısı olan aramasın yazman lazım araba icin.
O kadar uğraşmasına da gerek yok. Ev alma karpuz al şeklinde basit bir cevapla da konuyu özetleyebilir.Google'da bir araştırma yapsın, istihkam falan nedir bir öğrensin. Ondan sonra gelir cevap vermeye.
Görmedim dostum çağrı alarmları gelmiyor hatta alarmlar hiç gelmiyor.@Hakkı Yalın bu sorularıma cevabın yok mu renktaşım?
kim beleş makarna kömür verirse oyumu ona veririm!Amacıma hizmet edeni desteklerim ne demek sizce?
Ne demek olduğunu açıklarsam bir daha forum yüzü göremem. O yüzden pas geçiyorum.Amacıma hizmet edeni desteklerim ne demek sizce?