6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerde bu tarkan demesinler diye koklatmış. lutfetmişler. teşekkürler.
Yılbaşı gecesi 2 saatte 350 milyon (18 milyon dolar) kazanan birisinden bahsediyoruz.
yok artik yahu, yardimin azi cogunumu elestirmek kaldi, insanin gönlünden ne geciyorsa onu verir, tarkanin yardiminin miktari sorgulamak kimene???
beyninizimi kaybettiniz?

Bina güçlendirmesi derken ne kastettiğini anlayamadım.

Sıva yapmak mı, içindekileri çıkartıp yıkıp yeniden yapmak mı, yoksa herkes içerdeyken bütün katları teker teker yeniden yapmak mı, yoksa binayı havaya kaldırıp temelini daha kuvvetli yaparak tekrar binayı üzerine koymak mı vs vs.

Kuvvetlendirmekten ne kastettiğini tam olarak anlayamadım gerçekten.
Evet okuduğunu anlayamadığını ben de farkettim, sıva falan diyerek sulandırıcı zekan beni büyülemedi değil bak. Şey de beklerdim o zekadan ''yan mı yatıralım binayı'' ?

Mesela zemin enjeksiyonu yapılabilir miydi?

Nerde bu tarkan demesinler diye koklatmış. lutfetmişler. teşekkürler.
Yılbaşı gecesi 2 saatte 350 milyon (18 milyon dolar) kazanan birisinden bahsediyoruz.
Mikserlik yapma milletin tepesini attırma.
Adam bağış vermek zorunda mı ?
Koskoca devlet 20 senedir deprem vergisi almadı mı?
Tarkan vergisini harcını pulunu yatırmadımı ?
İster 5 verir ister 10 verir ister bir milyon. Sen ne verdin de 1 milyonu beğenmiyorsun ?

Screenshot_2023-02-09-18-02-20-377_com.miui.home.webp

Anahtar kelimelerden biri "Tarkan", önceden de Tarkan'a bu kadar gıcık olan kim vardı acaba ?

Hepsini kastetmiyorum ama özellikle avrupa ve abedeliler içinde veya başka dost görünümlü ülke ekipleri içinde kamufle olmuş istihbarat ajanları veya özel amaçlı elemanlar illaki vardır.

Bunların şimdi her ne kadar dost görünseler de; ne kadar " Kurtla birlikte yiyip, sonra da çobanla birlikte kayıba ağlayan " karakterde olduklarını çook gördük.
Sen nerenin aptalısın la?

Boşverin ya.

Bu ülkenin bilim insanları ne zaman umursandıki şimdi umursansın.

Akademi koca bir çöplüğe döndü, böyle nitelikli insanlar da Avrupa Birliği üzerinden falan gerekli fonları bulabiliyor anca. Alamayan da potansiyellerini gösteremeden debeleniyor.

Rektör olmanın şartı yandaş olmak oldu, bugün bu adamın gözyaşına duygu sömürüsü diyenler bile çıkar.
Sen ömrünü mesleğine adamışsın. Yıllarca emek verip mesleğinde kendini geliştirmek için çabalamışsın. Eğitimler vermişsin. Lakin ömrü hayatında bir tane kitap okumamış tipler senin yaptıklarını sorgular. Duygu sömürüsü vs derler. Ulan nasıl bir toplum olduk biz ya?

Abi tabii ki demokrasi var farkli fikirlere de acik olmaliyiz da bunlar fikir degil. Bunlar bok
Bir şeyin fikir olması için bir bilgiye dayanması lazım. Bilgisizlikle söylenenler fikir değil saçmalıktır. Örn: Vatandaş kendi aldığı evi denetlemeli. Bu cümle bilgisizlikten dolayı bir saçmalıktır. Bu farklı fikir diye sunulamaz.

Sen nerenin aptalısın la?
Neden tartıştığınızı takip etmedim ama son mesajı okudum sizin Türkün türkten başka dostu yoktur sözü siyasi bir sözdür ancak orada anlatılmak istenen konu çok farklı.

gelelim bu argümanın yıkıldığı konusuna zaten milletler birbirine felan düşman değil siyasileri ülkelerden kaldır tüm dünya birlik olur dost gibi geçinir kimse kimseye üstünlük sağlamaz hepimiz siyasilerin oyunlarına geliyoruz .

Haluk levent'e de saldırmaya başladılar tabi çok büyük yardim geldi onu indirmeleri lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt