6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
afad icin calisan insanlara gonullulere yazik su guvensizlik ya cildirioyrum insan devlet kurumuna guvenmezmi hic

basinda guvenilir insanlar olsa suan yapilan yardimin 10 kati olurdu

ama ne yazik ki

sadece ve sadece afad calisanlarina uzuluyorum su durumda yazik...

vallahi bu hükümetin eseri. İmkan olsa kan bağışını bile bunlara yapmazdım.

Ya bu ne kadar pahalı olabilir ki yani. Altı üstü bir daire parası maliyet olsun ya zaten bunu daire parasına ekliyorsun sen.
Burada olay devlette bitiyor kaç katlı olursa olsun yasa getirip her binanın altının böyle olması sağlanmalı

En azından bu Hataylı futbolcunun da olduğu gibi rezidanslara yapılabilir. 🙄 Keşke şu çok katlı meselesi için yasa gelse... Hiç doğru bulmuyorum. Bizim burada da üç senelik binaların çoğu gökdelen... Akıl kârı iş değil ya. Ben yer, bahçeli evlerde öyle özeniyorum ki. Çocukluğumda kaldı öyle gördüğüm yerler.

Hep her şeyi unutup kendi kötülüğümüze dönüyoruz.

Bu kez olmasın be. Bu kez artık hep iyiliğe açılan kapı olsun bu felaketin bize getirdiği.

Orada can veren insanlar için en azından. Bir ders alalım ve artık iyiliğin kazandığı bir coğrafya olalım.

99 depremini yaşadık. Darbe girişimleri, salgınlar gördük ama hala hemen biraz normalleşince kendi sahte gündemimize, bencilliğimize kavgalarımıza dönüyoruz.

Bu kez olmasa, çok mu şey istemiş oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt