- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
çoktan da ben ankaradayım şuan knkeve girdiniz mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çoktan da ben ankaradayım şuan knkeve girdiniz mi
İsrailli kurtarma ekibi eski çalışmalarında 8. günde bile canlı insan çıkarmış. Bu yüzden pazartesi gününe kadar arama kurtarma işlerine devam edeceklermiş.10 gun sonunda hayatta kalmayi basarabilen olur mu?mumkun oldugunca sürmeli çalışmalar
afad icin calisan insanlara gonullulere yazik su guvensizlik ya cildirioyrum insan devlet kurumuna guvenmezmi hic
basinda guvenilir insanlar olsa suan yapilan yardimin 10 kati olurdu
ama ne yazik ki
sadece ve sadece afad calisanlarina uzuluyorum su durumda yazik...
Laan olm ses gelmedi mi
Asker,polis,bekçi birileri mutlaka görevlendirilmeliydibu iş tehlikeli yalnız
devletin önlem alması lazım
Ya bu ne kadar pahalı olabilir ki yani. Altı üstü bir daire parası maliyet olsun ya zaten bunu daire parasına ekliyorsun sen.
Burada olay devlette bitiyor kaç katlı olursa olsun yasa getirip her binanın altının böyle olması sağlanmalı
ses geldıLaan olm ses gelmedi mi
Ben mi yanlış duyuyorum
Hemen haber versinler ekiplere o zaman
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başınız sağolsun CihanAnnemin kuzeni Maraş'ın köyünde donarak can vermiş.
Bende bugün için bile umit yoktu ama çok şükür sağ çıkanlar oluyor hala.Ben insanların o soğukta bugüne kadar dayanmasını bile mucize olarak görüyorum 10 gün çok ama çok düşük bir ihtimal..
Başın sağolsun.Annemin kuzeni Maraş'ın köyünde donarak can vermiş.
Annemin kuzeni Maraş'ın köyünde donarak can vermiş.
her türlü şey olabilir, suya, bi şekilde ısınmaya vs erişimi olup sıkışmış kişiler falan olabilir. zamansızca sürmeli kurtarma çalışmaları10 gun sonunda hayatta kalmayi basarabilen olur mu?
oha serefsizler!