- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Celal Şengör: "Türkiye aslında bir Afganistan'dır. Kadın bikini giyer erkeği Mercedes'e biner güzel takım elbise giyer ama kafaların içini açtığın zaman Afganistan'daki kafanın aynısı"
Görmüşsündür ama paylaşayım:
Bir de şu açıklamayı yapmıştı
15 bin kişi de beğenmiş
Celal Şengör hakkında düşüncelerim budur
Görmüşsündür ama paylaşayım:
Bir de şu açıklamayı yapmıştı
15 bin kişi de beğenmiş
Sen de boş bi kafaymışsın böyle düşünüyorsan celal hoca o binada oturanlara mi laf etmişte bu kadar üstüne alınmış tweeti atan arkadaş
Bence vardır hacı maalesef15 bin kisinin begendigi yok
cakma goebbels bot basiyor onemli ak mesajlara
Dıskı muhabbeti falan alakasız da Türk milleti sistematik olarak cahil bırakılmıştır bu uzun zamandır böyle ama son 20 yılda zirve yaptı. Cahile cahil denir zaten suçlamıyor da insanları durum tespiti yapıyor ki doğru.Baya onlara laf ediyor knk, geçmişte de diski yedirmek işkence değil fln diyordu, neyse tartışmak istemiyorum, bu sonranin konusu
Bu yerlere imar verene de….
bununda zemin sıkıntılıfiltre gibi durmuyormu bu 0:19 iyi bakin orasi niye öyle sallaniyor, fake olabilir.
dirilis postasi diyor kaynak olarak, ben hersey beklerim.bununda zemin sıkıntılı
Çok gerçekçi duruyor gölgeler falan, bina aşırı sağlam yapılmış galiba pencere kırılmamasına şaşırdım bizim evde depremden pencere açıldıfiltre gibi durmuyormu bu 0:19 iyi bakin orasi niye öyle sallaniyor, fake olabilir.