6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Celal Şengör: "Türkiye aslında bir Afganistan'dır. Kadın bikini giyer erkeği Mercedes'e biner güzel takım elbise giyer ama kafaların içini açtığın zaman Afganistan'daki kafanın aynısı"

Celal Şengör hakkında düşüncelerim budur

Ben 12-13 yaşlarındayken en yakın arkadaşımdan birini kaybetmiştim. Her gün gördüğüm oyun oynadığım arkadaşımı. Onun onhaberini alınca bir daha onu göremeyeceğimi anlayınca uzun bir süre dışarı çıkmadım çıkamamıştım

Şimdi bu depremden sağ kurtulanlar okullar başlayınca sınıflarında bazı sıraların boş olacağını görecekler bir dönem boyunca yaşayacakları psikoloji çok kötü

Sen de boş bi kafaymışsın böyle düşünüyorsan celal hoca o binada oturanlara mi laf etmişte bu kadar üstüne alınmış tweeti atan arkadaş

Baya onlara laf ediyor knk, geçmişte de diski yedirmek işkence değil fln diyordu, neyse tartışmak istemiyorum, bu sonranin konusu

Baya onlara laf ediyor knk, geçmişte de diski yedirmek işkence değil fln diyordu, neyse tartışmak istemiyorum, bu sonranin konusu
Dıskı muhabbeti falan alakasız da Türk milleti sistematik olarak cahil bırakılmıştır bu uzun zamandır böyle ama son 20 yılda zirve yaptı. Cahile cahil denir zaten suçlamıyor da insanları durum tespiti yapıyor ki doğru.

Ağzıma scti bunlar ya.
Vallahi. Burada değil ama diğer mecrada resmen küfürbaz Haydo gibiydim. Utandım çok. Hesabım açık değil, çok didişip kalp kırarım diye de yine de çok sallıyordum alıntıyla böyle iftira atana edene... Bugün aklımdan ya onlardan biri bu depremde öldüyse geçti. Vallahi bu hırsıma yenildiğim için kendime kızdım. Çok damara basılmadıkça yapmıyorum da arada işte istemsiz oluyordu bu. Hepsi boşa hepsi....Ama bunda ülkenin durumu da etken. Eğer çok iyi şartlara sahip olsaydık bugün futbol tutunacağımız, dertlerimizden kaçış yolumuz değil sadece haftalık eğlencemiz olurdu...

bu arada bu propaganda aparati tamamen rte icin gecerlidir

bakanlara istediginizi soyleyebilirsiniz

kisisel veyahut bakanlarin kendi elemanlari gorurse anca aksiyon aliyorlar kisisel olarak dava aciyorlar

akpye bile sovup sayabilirsiniz birsey olmuyor hatta akpye sallayip rteyi soyutlastirirsaniz destek bile alirsiniz

misal kotu bir olay oldu ; reisin sucu yok hep etrafindakilerin sucu

bu tarz mesajlar destekleniyor

cakma goebbelsin iki isi var
1. isi rteyi koruyumak kotu yorumlari bulup yargilamak
2. rte pr

filtre gibi durmuyormu bu 0:19 iyi bakin orasi niye öyle sallaniyor, fake olabilir.
Çok gerçekçi duruyor gölgeler falan, bina aşırı sağlam yapılmış galiba pencere kırılmamasına şaşırdım bizim evde depremden pencere açıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt