6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlarin hepsi katil. Kimse soyle boyle demesin, bunlari biliyorlardi ve bu isi yaptiklarinda o riski de biliyorlardi.

Olenlerin, yaralilarin, evsiz kalanlarin hesaplari sorulmazsa eger yaziklar olsun.

Mucizeymis… asil muzice olucak olan bu ulkenin bu cinayetin ustunden kalkabilirse olucak.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Hesap sorarsa halk sorar. Kendileri itiraf edecek kadar yüzlü olduğunu sanmıyorum.

Abi gündemi pek takip etmedim bu gün uzaktan baktık şimdi duydum ne demek enkazlarda aramalar sonlandırılıyor bunun anlamı dozer ve kepçe o molozlara girdiğinde belkide ölmeyen bir dünya insan ölecek yazıktır günahyır

Van depremi sonrası gittiğim Konya da asma katı olan restorantın garsonunu güzelce uyardım yavaş yürü sallanıyorum diye. Ben de 6 ay kadar sürdü ancak şuan ki baş dönmesi ve çaresizliğim çok başka. Kafamı öne eğemiyorum. Eşime ve çok ciddi travma geçiren 18 aylık oğluma nasıl düzen kuracağım bilmiyorum, ve yarın hizmet vermek için tekrar Malatya'ya çağrıldım.
TV genlesmeden mıdır nedir çit diye ses çıkartıyor, hopluyorum, yukarıda biri öksürüyor, hopluyorum, sifon cekiliyor hopluyorum, sandalye gicirdiyor duramıyorum. Sanırım aklı melekelerimi bir süre kaybettim. Sana Allah sabır versin. Depremzede bir doktor yerine, görece psikolojik, ruhen ve bedenen daha sağlıklı doktorların gönderilmesi gerekiyordu. Melih kardeşim gibi binlerce doktor gönüllü, neden bunu yapmıyorlar? Gönderme sansin var ise ispartada yenge ve çocuğuna süresiz barınma ve yemek hizmeti sağlayabiliriz, ailem mutlu olur hatta. Bu konuda samimiyim.

haberde bu bölüm yanlıs mı yazılmıs acaba

- AFAD, 40'a yakın köpekle kurulan arama-kurtarma köpeğiyle kurulan ağını genişletirken, en fazla arama-kurtarma köpeğine sahip olan ülke ise 200 bin ile Almanya.

haberde bu bölüm yanlıs mı yazılmıs acaba

- AFAD, 40'a yakın köpekle kurulan arama-kurtarma köpeğiyle kurulan ağını genişletirken, en fazla arama-kurtarma köpeğine sahip olan ülke ise 200 bin ile Almanya.
Her dakika yeni bir rezillik çıkıyor ortaya buna da şaşmam

Depremi yaşayanlar izlemesin. Demin burda izlediğim deprem anı görüntülerini gördüm, uykumdan etti yine. Sondaki eczanedeki olayı evimde yaşadım.

Allah kimseyi çaresizlikle başbaşa bırakmasın. Yani elinde imkan varken son dakikaya kadar aramak yerine bıraktılar mı? Zaten ölmüştür mantığına mı girdiler. İnsanların koca 24 saatini heba ettiniz bir kaç gün daha aramak bir umut demek bu kadar mı zor? İnsanların aileleri var o enkazlar altında kiminin eşi kiminin evladı kiminin babası. Yani canlı canlı insaları molozlara mı gömeceksiniz? Ağlayamadım kaç gündür kafam ağrıyor gözlerim şiş, iş yerinde arkadaşlar yanıma yaklaşamıyor barut gibiyim. Hele o evladını kendi çıkaran babayı görünce herşey beni benden aldı. Koca Türkiye Cumhuriyeti sahipsiz kalmış, devlet denilen olgu sahipsiz kalmış, insanımız sahipsiz kalmış, yurdumuz sahipsiz kalmış. Evlatlar sahipsiz kalmış,

Mersin'de daha büyük şeyler oldu ama yayılması engellendi gibi sanki. Tecavüz iddiaları dolanıyor ekşide.

Mersin'de daha büyük şeyler oldu ama yayılması engellendi gibi sanki. Tecavüz iddiaları dolanıyor ekşide.

Allah aşkına sıkın şunların beyinlerine bir milletin izzetiyle onuruyla gururuyla bu kadar oynanmaz yeter bu şerefsizlerden çektiği bu halkın demedin gitsinler

Allah kimseyi çaresizlikle başbaşa bırakmasın. Yani elinde imkan varken son dakikaya kadar aramak yerine bıraktılar mı? Zaten ölmüştür mantığına mı girdiler. İnsanların koca 24 saatini heba ettiniz bir kaç gün daha aramak bir umut demek bu kadar mı zor? İnsanların aileleri var o enkazlar altında kiminin eşi kiminin evladı kiminin babası. Yani canlı canlı insaları molozlara mı gömeceksiniz? Ağlayamadım kaç gündür kafam ağrıyor gözlerim şiş, iş yerinde arkadaşlar yanıma yaklaşamıyor barut gibiyim. Hele o evladını kendi çıkaran babayı görünce herşey beni benden aldı. Koca Türkiye Cumhuriyeti sahipsiz kalmış, devlet denilen olgu sahipsiz kalmış, insanımız sahipsiz kalmış, yurdumuz sahipsiz kalmış. Evlatlar sahipsiz kalmış,

Bir miktar, birazcik yani, gecikme olmus olabilir... oyle dedi devlet yetkilileri.

TV genlesmeden mıdır nedir çit diye ses çıkartıyor, hopluyorum, yukarıda biri öksürüyor, hopluyorum, sifon cekiliyor hopluyorum, sandalye gicirdiyor duramıyorum. Sanırım aklı melekelerimi bir süre kaybettim. Sana Allah sabır versin. Depremzede bir doktor yerine, görece psikolojik, ruhen ve bedenen daha sağlıklı doktorların gönderilmesi gerekiyordu. Melih kardeşim gibi binlerce doktor gönüllü, neden bunu yapmıyorlar? Gönderme sansin var ise ispartada yenge ve çocuğuna süresiz barınma ve yemek hizmeti sağlayabiliriz, ailem mutlu olur hatta. Bu konuda samimiyim.
Çok iyi anlıyorum seni, Her sesi duvar çatlama sesine benzetir oldum durum vahim:).
Sadece ekmek almak için montumu elime aldım oğlum öyle bir çığlık attı ki bişey oldu sandım, artık durup durup sarılıyor (ki bu dönemde çocuklar sarılmayı öpmeyi sevmez).
Açıkçası böyle durumlarda doktorluk yapmak ayrı bir mutluluk ve gururdur ancak oğlum ve ailem böyleyken nasıl odaklanırım biliyorum. Teklif için çok teşekkürler samimi olduğunuza emin olmasam mesajı okurken gözlerim dolmazdı. Tekrar bir yer değişikliği travmayı derinleştirmese düşünmeden getirirdim ailemi çok teşekkürler.

heryerden zehiri saliyorlar

1675987080196.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt