Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.508
- 7.997
- 1.428
Rezil rüsva işler devam ediyor.Orada illaki yaşayan insan vardır ölüme terk etmektir bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hesap sorarsa halk sorar. Kendileri itiraf edecek kadar yüzlü olduğunu sanmıyorum.Bunlarin hepsi katil. Kimse soyle boyle demesin, bunlari biliyorlardi ve bu isi yaptiklarinda o riski de biliyorlardi.
Olenlerin, yaralilarin, evsiz kalanlarin hesaplari sorulmazsa eger yaziklar olsun.
Mucizeymis… asil muzice olucak olan bu ulkenin bu cinayetin ustunden kalkabilirse olucak.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Elbistan durmuş vallahi. Öyle deniyor.
Ne gibi?Belki yeri ve zamani degil ama deprem ve gocuk altindaki kardeslerimiz disinda ozellikle Hatay'da ilginc isler donuyor. Korkunc iddialar var. Asayis saglanmali bir an once.
TV genlesmeden mıdır nedir çit diye ses çıkartıyor, hopluyorum, yukarıda biri öksürüyor, hopluyorum, sifon cekiliyor hopluyorum, sandalye gicirdiyor duramıyorum. Sanırım aklı melekelerimi bir süre kaybettim. Sana Allah sabır versin. Depremzede bir doktor yerine, görece psikolojik, ruhen ve bedenen daha sağlıklı doktorların gönderilmesi gerekiyordu. Melih kardeşim gibi binlerce doktor gönüllü, neden bunu yapmıyorlar? Gönderme sansin var ise ispartada yenge ve çocuğuna süresiz barınma ve yemek hizmeti sağlayabiliriz, ailem mutlu olur hatta. Bu konuda samimiyim.Van depremi sonrası gittiğim Konya da asma katı olan restorantın garsonunu güzelce uyardım yavaş yürü sallanıyorum diye. Ben de 6 ay kadar sürdü ancak şuan ki baş dönmesi ve çaresizliğim çok başka. Kafamı öne eğemiyorum. Eşime ve çok ciddi travma geçiren 18 aylık oğluma nasıl düzen kuracağım bilmiyorum, ve yarın hizmet vermek için tekrar Malatya'ya çağrıldım.
Her dakika yeni bir rezillik çıkıyor ortaya buna da şaşmam![]()
Enkazdan hayat kurtaran köpeklerin sırrı! Hiçbir teknoloji önüne geçemiyor
Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası arama-kurtarma çalışmaları büyük umutlarla devam ediyor. Bu çalışmalarda termal kameralar, ses dinleme cihazları ve çeşitli teknolojilerden yararlanılsa da uzmanlara göre en sağlıklı ve doğru veriler eğitimli...www.milliyet.com.tr
haberde bu bölüm yanlıs mı yazılmıs acaba
- AFAD, 40'a yakın köpekle kurulan arama-kurtarma köpeğiyle kurulan ağını genişletirken, en fazla arama-kurtarma köpeğine sahip olan ülke ise 200 bin ile Almanya.
Mersin'de daha büyük şeyler oldu ama yayılması engellendi gibi sanki. Tecavüz iddiaları dolanıyor ekşide.
Allah kimseyi çaresizlikle başbaşa bırakmasın. Yani elinde imkan varken son dakikaya kadar aramak yerine bıraktılar mı? Zaten ölmüştür mantığına mı girdiler. İnsanların koca 24 saatini heba ettiniz bir kaç gün daha aramak bir umut demek bu kadar mı zor? İnsanların aileleri var o enkazlar altında kiminin eşi kiminin evladı kiminin babası. Yani canlı canlı insaları molozlara mı gömeceksiniz? Ağlayamadım kaç gündür kafam ağrıyor gözlerim şiş, iş yerinde arkadaşlar yanıma yaklaşamıyor barut gibiyim. Hele o evladını kendi çıkaran babayı görünce herşey beni benden aldı. Koca Türkiye Cumhuriyeti sahipsiz kalmış, devlet denilen olgu sahipsiz kalmış, insanımız sahipsiz kalmış, yurdumuz sahipsiz kalmış. Evlatlar sahipsiz kalmış,
Çok iyi anlıyorum seni, Her sesi duvar çatlama sesine benzetir oldum durum vahimTV genlesmeden mıdır nedir çit diye ses çıkartıyor, hopluyorum, yukarıda biri öksürüyor, hopluyorum, sifon cekiliyor hopluyorum, sandalye gicirdiyor duramıyorum. Sanırım aklı melekelerimi bir süre kaybettim. Sana Allah sabır versin. Depremzede bir doktor yerine, görece psikolojik, ruhen ve bedenen daha sağlıklı doktorların gönderilmesi gerekiyordu. Melih kardeşim gibi binlerce doktor gönüllü, neden bunu yapmıyorlar? Gönderme sansin var ise ispartada yenge ve çocuğuna süresiz barınma ve yemek hizmeti sağlayabiliriz, ailem mutlu olur hatta. Bu konuda samimiyim.
heryerden zehiri saliyorlar