Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.780
- 36.317
- 3.638
Kulübümüzü ve bu organizasyonu akıl edeni tebrik ediyorum. Güzel düşünülmüş.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buldum
Şerefsiz köpeklere az bile yapıyorlarbuldum
buldum
Sene 2010 falan olsa belki. Günümüzde mümkün değil.vpek yayilmamasi lazim boyle videolarin
vicdan yapip adamlari magdur yapacaklar boyle videolari kullanarak
burada biz bakalimda yayilmasi iyi degil
o asker ve polislerin gelecegini calar bu arapseverler
Hiçbir şey olmaz. Daha neler neler yapacaklar bu depremden sağ çıkanlar Araplar'a tahmin bile edemiyorum.vpek yayilmamasi lazim boyle videolarin
vicdan yapip adamlari magdur yapacaklar boyle videolari kullanarak
burada biz bakalimda yayilmasi iyi degil
o asker ve polislerin gelecegini calar bu arapseverler
Rekor çıkar mı sence? Türkiye rekoru 9 (ama tabii yazın olan bir depremden / 17 Ağustos), dünya rekoru 12'ymiş.
Saygı duyuyorum ama bölgeden basına sadece iyi haberler yansıyor. Ama internette yazılanlar, Millet İttifakı milletvekilleri vs. gösteriyor ki televizyonda gösterilenlerden çok çok kötü bir haldeyiz. Çok insan enkazdan donarak ölmüş bir şekilde çıkıyor. Hatta en acısı da şu ki enkazlardan çıkanların bile bir kısmı hipotermi sebebiyle hastanede hayatını kaybediyor. Dediğin sıcak<soğuk durumu belki ilk 48 saat için okeydi fakat artık 5. güne girmişken insanların bu kadar soğuğa uyku kıyafetleriyle dayanmaları kolay değil. Şu andan itibaren enkazdan sağ çıkanlar gerçekten mucizeyi yaşıyorlar.Ben tum zamanlarin rekoruna dahi varim. Anca ko genc bana cok umut verdi zira 75 yasindaki amca, 65 yasindaki kanser hastasi teyze.. Yani neden olmasin. Havanin soguk olmasi bence bir derecede avantajda sagliyor. Sicak olmasi daha kotu olurdu bence su kaybi acisindan. Sogugunda yan etkileri var ama sicak > soguk diyorum ben olumsuzluk manasinda.
Saygı duyuyorum ama bölgeden basına sadece iyi haberler yansıyor. Ama internette yazılanlar, Millet İttifakı milletvekilleri vs. gösteriyor ki televizyonda gösterilenlerden çok çok kötü bir haldeyiz. Çok insan enkazdan donarak ölmüş bir şekilde çıkıyor. Hatta en acısı da şu ki enkazlardan çıkanların bile bir kısmı hipotermi sebebiyle hastanede hayatını kaybediyor. Dediğin sıcak<soğuk durumu belki ilk 48 saat için okeydi fakat artık 5. güne girmişken insanların bu kadar soğuğa uyku kıyafetleriyle dayanmaları kolay değil.