6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hümanistim, göçmenlere genel anlamda kamuoyunca haksızlık edildiğini, o öfkeyi aslında hükümetin hak ettiğini düşünüyorum. Forumdaki göçmenlere dair başlıklardaki postlarım da duruyor inanmayan açıp bakabilir.

Az yapmışlar. Metal bir sopayla bilincin sınırında kalmasına dikkat edilerek 3-4 saat dövülmeliydi.

Ulan siz ne kafasız insanlarsınız. Yüzyılın fırsatı ayağınıza gelmişti. Asker, yurtdışı, muhalefet, belediyeler vs. hepsini tepe tepe kullanıp buradan hanenize artı puan yazarak çıkabilirdiniz. Şimdiden bağışları toplamak, yeniden inşaat sürecinde ihale show yapmak için süreci hızlandırmak, tüm alkışları toplamak üzere tiyatro çevirmek gibi işlere girip rezil oldunuz.

Celal Şengör'ün FOX'ta söyledikleri, Habertürk'teki yandaş gazetecilerin bile birden cesaretlenmeleri, Nihat Hatipoğlu'nun Turkuvaz kanalında hayır bu kader değildir demesi... İflasın resmidir.

Ne yazıktır ki aptal oğlu aptallık yapmayıp doğru düzgün iş yapsanız hem herkes el mecbur size destek olup sizi takdir edecekti hem de binlerce vatandaşımız kurtulacaktı. Yazıklar olsun.

vpek yayilmamasi lazim boyle videolarin

vicdan yapip adamlari magdur yapacaklar boyle videolari kullanarak

burada biz bakalimda yayilmasi iyi degil

o asker ve polislerin gelecegini calar bu arapseverler

Shift mevzusu da sıkıntılı. Hiçbir insan 4-5 gün üst üste bu kadar fizik güç gerektiren bir işte aralıksız çalışamaz. Bu yüzden aslında 120 bin kişi sahada ama anlık çalışan 60-80 bin kişidir ve 7-8 saatte bir değişiyordur. Bunu da hesaba katalım.

vpek yayilmamasi lazim boyle videolarin

vicdan yapip adamlari magdur yapacaklar boyle videolari kullanarak

burada biz bakalimda yayilmasi iyi degil

o asker ve polislerin gelecegini calar bu arapseverler
Hiçbir şey olmaz. Daha neler neler yapacaklar bu depremden sağ çıkanlar Araplar'a tahmin bile edemiyorum.

Rekor çıkar mı sence? Türkiye rekoru 9 (ama tabii yazın olan bir depremden / 17 Ağustos), dünya rekoru 12'ymiş.

Ben tum zamanlarin rekoruna dahi varim. Ancak o genc bana cok buyuk bir umut verdi zira 75 yasindaki amca, 65 yasindaki kanser hastasi teyze.. Yani neden olmasin. Havanin soguk olmasi bence bir derecede avantaj da sagliyor. Sicak olmasi daha kotu olurdu bence su kaybi acisindan. Sogugunda yan etkileri var ama sicak > soguk diyorum ben olumsuzluk manasinda.

Ben tum zamanlarin rekoruna dahi varim. Anca ko genc bana cok umut verdi zira 75 yasindaki amca, 65 yasindaki kanser hastasi teyze.. Yani neden olmasin. Havanin soguk olmasi bence bir derecede avantajda sagliyor. Sicak olmasi daha kotu olurdu bence su kaybi acisindan. Sogugunda yan etkileri var ama sicak > soguk diyorum ben olumsuzluk manasinda.
Saygı duyuyorum ama bölgeden basına sadece iyi haberler yansıyor. Ama internette yazılanlar, Millet İttifakı milletvekilleri vs. gösteriyor ki televizyonda gösterilenlerden çok çok kötü bir haldeyiz. Çok insan enkazdan donarak ölmüş bir şekilde çıkıyor. Hatta en acısı da şu ki enkazlardan çıkanların bile bir kısmı hipotermi sebebiyle hastanede hayatını kaybediyor. Dediğin sıcak<soğuk durumu belki ilk 48 saat için okeydi fakat artık 5. güne girmişken insanların bu kadar soğuğa uyku kıyafetleriyle dayanmaları kolay değil. Şu andan itibaren enkazdan sağ çıkanlar gerçekten mucizeyi yaşıyorlar.

Saygı duyuyorum ama bölgeden basına sadece iyi haberler yansıyor. Ama internette yazılanlar, Millet İttifakı milletvekilleri vs. gösteriyor ki televizyonda gösterilenlerden çok çok kötü bir haldeyiz. Çok insan enkazdan donarak ölmüş bir şekilde çıkıyor. Hatta en acısı da şu ki enkazlardan çıkanların bile bir kısmı hipotermi sebebiyle hastanede hayatını kaybediyor. Dediğin sıcak<soğuk durumu belki ilk 48 saat için okeydi fakat artık 5. güne girmişken insanların bu kadar soğuğa uyku kıyafetleriyle dayanmaları kolay değil.

Pek tabi.. Hem moral hemde siyasi duzenin selameti acisindan buyuk filtre yiyoruz. Bu arada tabi, belirli gunden sonra sicak/soguk olayi onemini yitirir ben ilk zamanlar icin ve devaminda bunyesi iyi olanlar, ya da soguktan gorece izole durumda olanlar icin. Ama dedigin gibi, filtreleniyor maalesef. Yoksa bence bildirilen rakamlar cok ustune kayip ve yaralimiz var. Kaldi ki bunun uzak kasaba/koyleri var.

Ulan bunlar Ahbap'a çöküp hortumlamazlar da diyemiyorsun ki vay anasını be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt