- 23 Ocak 2019
- 24.480
- 32.039
- 2.233
Başınız sağ olsunbenimde.
bu sabah haber aldim
ebrar siteside oturan bir arkadasim maalesef cansiz bulundu annesiyle birlikte...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başınız sağ olsunbenimde.
bu sabah haber aldim
ebrar siteside oturan bir arkadasim maalesef cansiz bulundu annesiyle birlikte...
Bu y… Gökhan Zana kurban olsunlarUlan 3 sene önceki bina yıkılmış, günlerdir enkazına kimse gitmedi. Sahibi idealistmiş de eski bilmem neymiş. İnsan utanır.
Gökhan Zan kadar savunamaz mı bir belediye başkanı şehrini.
Adam Hatay'ın en sevilen adamı falan büyük ihtimalle. İstanbul'da yaşayan Antakyalı bir tanıdığım var. Ailesi mesela koyu AKP'li. Şimdi her şeyini kaybettiler tabii. Hala öyleler mi bilmiyorum. Ama "Doktor çok iyi. Doktor olmasa CHP orada asla kazanamaz. O şehir doktordan başka kimseye de oy vermez CHP'den" diyorlardı. İşte yapacak bir şey yok cidden. Bazı şehirler aşırı cehalet dolu.
2009-2014 arası Antakya, 2014'ten günümüze Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ciddi bir sorumluluğu var. Kendisi de soruşturma geçirmeli öncelikli işler halledildikten sonra. Ruhsat ve yapı kontrol birimleriyle beraber.Yanlış anlamayın da Hatayspor başkanıyken belliydi bu adamın ne olduğu.
Çıkmış 1000 kişiye mezar olan yeri yapanı savunuyor.
Olayı deprem çok büyük kurtulmak imkansızdıya getirmeye başlayanlara kesinlikle izin verilmemeli.
oğlum siz mal mısınız la!!
Aynisni yanlis bilmiyorsam 99 depreminden sonra da dediler. Degisen ne oldu? Hep aynisini devam . Insan hayatlari üzerinden Para kazaniyorlarŞuan depremin acıları taze , herkes yardım etme derdinde can kurtarılıyor ama deprem sonrası o bölgede çok ciddi piskolojik destek verilmesi bunun şimdiden planlanması lazım. Depremden etkilenen insanların kısa zamanda sosyal hayatlarına devam etmesi konusunda çalışmalar yapılmalı.
Zor bir program olur ama başarılırsa deprem sonrası yapılan en iyi şey olur. Bu insanların crush sendromunu hissettirmeden girdaptan çıkarmalıyız.
Başınız sağolsun.benimde.
bu sabah haber aldim