6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insanlar canla basla calisiyorlar kolay is degil burdan bilgisayar basindan yazmak kolay yemeden icmeden cabaliyorlar biraz saygi duymak lazim sosyal medya dan linc etmemek lazim insanlara moral vermek destek vermek yerine yalan yanlis seyler yaziliyor

Bölge de bulunan herkes elinden geleni yapiyor kolay bir durum degil ülkenin 4 te 1’i yerle bir oldu bu yüzden tüm dünya dan yardim geliyor zaten dogal olarak

Ayrica orda cani yanan insanlari da rahat birakin tabiki sövecekler bagirip cagiracaklar acilari büyük ve sorumlu olarak devlet’i görmeleri de normal seslerini bir baskasina duyuracak degiller tabiki devlet’e duyuracaklar seslerini

Bu kuruluşlar Belediyeleri o projeleri aldığına pişman de ederler.Öyle İhale fesat karıştırma malzemeden çalma bu adamlara sökmez çok katı satın alma prosedürleri var bu adamların.

O para iade edilir bak gör. Bizim millet hile hurda karıştırmayacağı işe en baştan girişmez. "Al milyar dolarlarını çek git. Ben betondan tabut yapacağım. Sen ben olmayayım mı istiyorsun? Pis banka!" Yaşanacak şey üç yukarı beş de yukarı bu olur ama aşağı olmaz emin ol.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

christian atsu'yı göz göre göre ölüme bıraktılar yav şu olay büyük kulüpte yaşansa infial yaratır bi tane vinç bulup çıkartamadılar adamı bundan sonra yabancı futbolcuların küçük kulüplere gelirken 5 kere düşüneceğini düşünüyorum

Ben bu adamları birazcık tenıdıysam depremden hemen sonra yapılacak yardım ve bağışların direk afad üzerinden gerçekleştirmesi üzerine bir kanun çıkartırlar bakın görün

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dünya bankasının yardım kararını gördün mü?

iktidar adına rezillik resmen devlete kimse güvenmiyor

istanbulda yasayanlara allah kolaylık versin inşallah düzeninizi kurup başka bi şehre güvenli yere gecebilirsiniz

iktidara kim gelirse gelsin bundan sonraki ilk işi bu depremi öngörüp ona göre önlem almalı

Benim yaşadığım yer Ümraniye hep diyorum 7 şiddetinde bir deprem olsun burası baştan sona yerle bir olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt