- 12 Temmuz 2009
- 60.891
- 24.269
- 2.968
Goktasi diyor kendisi goktasidir o.dayınıın elinden göremiyoz ki herif düşen şeyin üstünü kapatmıs göstererek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Goktasi diyor kendisi goktasidir o.dayınıın elinden göremiyoz ki herif düşen şeyin üstünü kapatmıs göstererek
Bu kuruluşlar Belediyeleri o projeleri aldığına pişman de ederler.Öyle İhale fesat karıştırma malzemeden çalma bu adamlara sökmez çok katı satın alma prosedürleri var bu adamların.
Tek dertleri Erdoğan. Tek. Halk falan umurlarında değil. AFAD ve Erdoğan için kahramanlık hikayesi yazmak tek dertleri. Allah çoluğunuzu çocuğunuzu enkaz altına sokar inşallah.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dünya bankasının yardım kararını gördün mü?Ben bu adamları birazcık tenıdıysam depremden hemen sonra yapılacak yardım ve bağışların direk afad üzerinden gerçekleştirmesi üzerine bir kanun çıkartırlar bakın görün
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu adamlar kadar helal para kazanan hiçbir meslek yoktur dünyada
istanbulda yasayanlara allah kolaylık versin inşallah düzeninizi kurup başka bi şehre güvenli yere gecebilirsiniz
iktidara kim gelirse gelsin bundan sonraki ilk işi bu depremi öngörüp ona göre önlem almalı