Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.679
- 90.272
- 5.003
Hoca delirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
susuyor mutayyip konuşacak
Kesinlikle katılıyorum bu yoruma AFAD değerli bir kurumAFAD değerli insanların bulunduğu, değerli bir kuruluştur.
Yanlış ya da hatalı yönetilmesi kurumun içini boşaltmaz. Günlerdir uyumadan çalışan AFAD mensupları var yüzlerce, gönüllüler var, sapla samanı iyi ayırt edin.
Oradan bir insanı çıkarmak ne kadar zor, orada ne yaşanıyor anlamıyor musunuz yav hiç.
Link verebilir misinhatay'da yol kesip yardım tırlarını yağmalayanların ağzını burnunu o kadar güzel dağıtmışlar ki 100 kere izledim
Link verebilir misin
En cokta benim gibi yakin zamanda istsnbulu terketmeye hazirlanan insanlarin isi artik zor evi satmak bile bu surecte cok zor Allah yardimcimiz olsunistanbulda yasayanlara allah kolaylık versin inşallah düzeninizi kurup başka bi şehre güvenli yere gecebilirsiniz
iktidara kim gelirse gelsin bundan sonraki ilk işi bu depremi öngörüp ona göre önlem almalı
Şu vidyoları 10-15 saniye yapıyorlar, bize ayıp ediyorlar, uzun tutsalar keşke.hatay'da yol kesip yardım tırlarını yağmalayanların ağzını burnunu o kadar güzel dağıtmışlar ki 100 kere izledim
Hangi video reis?Buysa eğer bunlar telefon çalarken yakalanmışlar..hatay'da yol kesip yardım tırlarını yağmalayanların ağzını burnunu o kadar güzel dağıtmışlar ki 100 kere izledim