6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deprem olmasa istifa edecek cebi ne yuzle konusuyor hala anlamıs degilim

yedigi farkı böyle mı kapatacak

1676038659128.webp

AFAD değerli insanların bulunduğu, değerli bir kuruluştur.

Yanlış ya da hatalı yönetilmesi kurumun içini boşaltmaz. Günlerdir uyumadan çalışan AFAD mensupları var yüzlerce, gönüllüler var, sapla samanı iyi ayırt edin.

Oradan bir insanı çıkarmak ne kadar zor, orada ne yaşanıyor anlamıyor musunuz yav hiç.
Kesinlikle katılıyorum bu yoruma AFAD değerli bir kurum
keşke akut tasfiye edilip yerine geçirilmeseydi de ikisi farklı yardım dernekleri olarak devam edebilseydi
hatta 3. ve 4. bu tip dernekler kurulup sayısı arttırılsaydı da böyle afetlerde daha çok insan gücüne sahip olsaydık
ama maalesef siyaset bu işide tekelleştirip sadece biz yaparız en iyisini biz yaparız deyip herşeyi AFAD ın omuzlarına yıktı
birde tabi ortada para dönünce insanlar AFAD a kötü gözle bakmaya başladı bir zamanın KIZILAYI gibi olma yolunda gidiyor

Bir yardım derneğini paranın içine sokmak külliyen yanlıştır.OHAL çıkar çıkmaz paranın derdine düşmekte ayrı bir saçmalıktır
AFAD çalışanları değerlidir ama siyasete yekten bağlı oldukları için bu kurumun içide tıpkı kızılay gibi boşaltılmaktadır.
Bir anadolu rockçının kurduğu derneğin AFAD ve KIZILAY dan daha güvenilir görülmesi bunun ispatıdır
nasut mahruki gibi bir kişiliği tehdit edip görevden çektirdikten sonra üzerine kurduğun AFAD siyasileşince maalesef bu hallere düşüyor
işin özü 14 mayıs herşeyin çözümüdür.

hatay'da yol kesip yardım tırlarını yağmalayanların ağzını burnunu o kadar güzel dağıtmışlar ki 100 kere izledim

Bağışların peşine düştüğünüz kadar insan kurtarmanın peşine düşseydiniz şimdiye hepsi kurtulmuştu

istanbulda yasayanlara allah kolaylık versin inşallah düzeninizi kurup başka bi şehre güvenli yere gecebilirsiniz

iktidara kim gelirse gelsin bundan sonraki ilk işi bu depremi öngörüp ona göre önlem almalı
En cokta benim gibi yakin zamanda istsnbulu terketmeye hazirlanan insanlarin isi artik zor evi satmak bile bu surecte cok zor Allah yardimcimiz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt