6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son dakika.com uygulamasından gelen bildirim

hatayın Antakya ilçesinde baraj patladı iddiası ortalığı karıştırmış ekipler işini bırakıp kaçmaya başlamış

mijwnl09.png

hw5aonga.png

Tesadüf herhalde. Garip geldi gerçekten
Yani bu kadarına da inanacak kadar kendimi kaybetmedim

bu deney gercekten yapıldı mı 30 yıl önce?

Arkadas büyük ihtimal AKP'li reisinin gotunu kurtarmaya çalışıyor bunun gibi binlercesi var.
Depremin ilk günü söylemiştim bi kaç güne suçu ABD'ye atarlar fetöcü müteahhitler v.s sağa sola sallarlar diye sırada fetöcü müteahhitler var herhalde

İlk günden beri askeri,polisi gerekirse her sokağın başına dikin dedik, anında müdahale etsin yağma varsa onu engellesin, yanlış yere linç edilenler olmasın diye. Ama yok kendi ordunuzdan korktunuz, vatandaşa ihanet ettiniz.

harbi buraya yakınız sürekli burda deprem oluyor artcı
Kayseri ile de deprem raporlarını vs. okudum, duyduğum kadarıyla da zemini falan da sıkıntılıymış. Umarım oraya da bir önlem alırlar, sonra Van depreminde olduğu gibi hayalet fay falan diyorlar. Sen de dikkat et kendine

Habertürkte osuran adama kadar bağlayabilir troll ordusu

olum silahlı suriyelilere twitterda carsıyı etiketliyor aveller carsı ne yapsın suriyelilere polis gidecek

son dakika.com uygulamasından gelen bildirim

hatayın Antakya ilçesinde baraj patladı iddiası ortalığı karıştırmış ekipler işini bırakıp kaçmaya başlamış

Antakyada baraj yokmuş

Kim uyduruyor bunları abi son 5 gündür kafayı yiyecem

@Tahir Mahir Koç abi sen bilirsin,bu atsu ve taner denilen antrenerön kaldıgı rezidanslar kum gibi denildi. insan yasamıyo mu demek bu?enkaz var ama bakılmıyo gibi.ümidi kestiler de ondan mı hiç bakmıyolar o siteye,bloklara

Arkadas büyük ihtimal AKP'li reisinin gotunu kurtarmaya çalışıyor bunun gibi binlercesi var.
Depremin ilk günü söylemiştim bi kaç güne suçu ABD'ye atarlar fetöcü müteahhitler v.s sağa sola sallarlar diye sırada fetöcü müteahhitler var herhalde

kabak gibi ortada dediği anda inandım ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt