Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.162
- 72.784
- 5.188
Evet o ,şaklıkX belediyesi yazarsın da parti logosu nedir ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet o ,şaklıkX belediyesi yazarsın da parti logosu nedir ?
Güneş tutulmasıyla geminin gelmesi arasındaki bağlantı nebir de abd gemisinin boğaza gelmesi
videonun orjinalini buldum
altında yabancı birinin yorumu
Raphael Moraczewski
3 gün önce
I hope the Turkish government as well as the Syrian government understand What took place, According to the attack via an earthquake February 06, 2023.
O gece uyku tutmadı beni değişik bir his vardı içimde.deprem olmadan önce kötü bişey olacak hissi geldi mi herhangi birinize?ben sadece sneijder transfer olmadan önce mehmet ali birandın aysalla konustum,sneijderle anlasılmıs twitini hatırlatmıstım.bikaç gün sonra sneijder gelmiş ve birand ölmüştü. hatta yazmamalıyım dedim içimden foruma yazarken.2 gün sonra deprem oldu,emin kardeşimizde zanioloda aynı kaderi paylastı.tuhaf hissettirdi
O gece uyku tutmadı beni değişik bir his vardı içimde.
150 atom bombası gücünde bir basinctan söz ediliyor olan her kötü hadiseyi amerikaya bağlamak çok sacma![]()
10 şubat 2023 y. harmankaya'nın deprem iddiaları
şöyle enteresan bir anekdot paylaşayım sizinle, benim açımdan "neden" son derece ilgi çekici olduğunu anlatayım. öncelikle gariplikler silsilesinin başlangıcı olarak istanbul'da peşpeşe kapatılan…eksisozluk.com
Git gide kendimi inandıracağım sanırım![]()
![]()
deprem olmadan önce kötü bişey olacak hissi geldi mi herhangi birinize?ben sadece sneijder transfer olmadan önce mehmet ali birandın aysalla konustum,sneijderle anlasılmıs twitini hatırlatmıstım.bikaç gün sonra sneijder gelmiş ve birand ölmüştü. hatta yazmamalıyım dedim içimden foruma yazarken.2 gün sonra deprem oldu,emin kardeşimizde zanioloda aynı kaderi paylastı.tuhaf hissettirdi
valla bende ınanıyom ellerınde böyle bisi yapacak güc var![]()
10 şubat 2023 y. harmankaya'nın deprem iddiaları
şöyle enteresan bir anekdot paylaşayım sizinle, benim açımdan "neden" son derece ilgi çekici olduğunu anlatayım. öncelikle gariplikler silsilesinin başlangıcı olarak istanbul'da peşpeşe kapatılan…eksisozluk.com
Git gide kendimi inandıracağım sanırım
![]()
Recep gel vazgeç bak bu sevdadanvideonun orjinalini buldum
altında yabancı birinin yorumu
3 gün önce
Raphael Moraczewski
I hope the Turkish government as well as the Syrian government understand What took place, According to the attack via an earthquake February 06, 2023.
ben Galatasaray-trabzon macı oynanırken olusan havanın görüntüsünden ve ambianstan hosnut değildim.özeti tekrar izlersen görürsün rengi.trabzon stadında oynanıyomus gibiydi mac,kötü şeyler olmadan önce havanin ve dısarının rengine bakarım benO gece uyku tutmadı beni değişik bir his vardı içimde.