6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
51° 28′ 13.2″ N, 179° 6′ 40.75″ E

buraya bak

@Emre Artemis

@Murat Yanut

testte olusan göl

Git gide kendimi inandıracağım sanırım :asd:

deprem olmadan önce kötü bişey olacak hissi geldi mi herhangi birinize?ben sadece sneijder transfer olmadan önce mehmet ali birandın aysalla konustum,sneijderle anlasılmıs twitini hatırlatmıstım.bikaç gün sonra sneijder gelmiş ve birand ölmüştü. hatta yazmamalıyım dedim içimden foruma yazarken.2 gün sonra deprem oldu,emin kardeşimizde zanioloda aynı kaderi paylastı.tuhaf hissettirdi
O gece uyku tutmadı beni değişik bir his vardı içimde.

Amchitka_Island_graphic.jpg

bu taha duymaz 8 katlı binanın zemin katındaymıs.bikaç bina da üstlerine yıkılmıs.söylenene göre tahayı kurtarmak için harekete geçilince aynı bölgeden 45 kişinin kurtarılmasına olanak saglamıs bu.ama tahaya enkaz çok riskli oldugu için hala ulasılamamıs.madenciler yeni gelmiş ve tünel açıyolarmış yoldan.bana göre öldü o çocuk

150 atom bombası gücünde bir basinctan söz ediliyor olan her kötü hadiseyi amerikaya bağlamak çok sacma

deprem olmadan önce kötü bişey olacak hissi geldi mi herhangi birinize?ben sadece sneijder transfer olmadan önce mehmet ali birandın aysalla konustum,sneijderle anlasılmıs twitini hatırlatmıstım.bikaç gün sonra sneijder gelmiş ve birand ölmüştü. hatta yazmamalıyım dedim içimden foruma yazarken.2 gün sonra deprem oldu,emin kardeşimizde zanioloda aynı kaderi paylastı.tuhaf hissettirdi

Depremden önce değil ama bir yerlerde her deprem olduğunda herkes İstanbul -İzmir diyor ama Akdeniz çok ihmal ediliyor, umarım başka büyük depreme hazırlıklıyızdır, deyip Elazığ kışın İzmir sonbahar'da yaşanmış depremleri deyip bu kış için dikkat edelim yine diye diyordum... Bazen demek, bilmek, hissetmek de iyi değil belki de. O dediklerim aklıma gelince ben üzülüyorum misal...

valla bende ınanıyom ellerınde böyle bisi yapacak güc var

sen adamı ülkenın ortasına fayın icine petrol kuyusu actırırsan hersey olur

Çok basit bir şey sorayım varsayalım depremleri tetikleyen bir teknoloji yapılmış dünyada deprem kuşağında olan büyük devletlerden sadece Japonya var ki onlara 9.1 şiddetinde depremde bile yerinden kıpırdamıyorlar. Bu teknolojiye niye yatırım yapıp geliştirsinler Rusya ve Çin desen deprem kuşağında değil hani kullanacakları alan yok.

O gece uyku tutmadı beni değişik bir his vardı içimde.
ben Galatasaray-trabzon macı oynanırken olusan havanın görüntüsünden ve ambianstan hosnut değildim.özeti tekrar izlersen görürsün rengi.trabzon stadında oynanıyomus gibiydi mac,kötü şeyler olmadan önce havanin ve dısarının rengine bakarım ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt