Böyle şeyler garip geliyor olabilir ama biraz kafamız dağılır belki konuyla, zor da olsa...pandemiden öncede rüyamda polisleri görmüştüm. Herkesi evlerine tıkıyorlardı. Ve evler nasıl desem bakımsız, fareli... Ocak ayıydı hiç unutmuyorum bunu gördüğümde. O dönem biz de yaygın bir grip olsa da kısıtlama yoktu, Mart ayında geldi işte. Çok kötü olup uyanmıştım, anneme hayır olsun diye anlatmıştım...Ben rüyalarımı da hislerimi de pek sevmem. Genelde böyle ters şeyler oluyor ve çıkıyor. Kendim hasta olduğum dönemde de sürekli teyzemle, rahmetli anneannemi hastanede görüyordum. Teyzemin eşi de mideden rahatsızdı. Onunki kanser benimki önlem alınmasa kanser de yapan Helicobacter mikrobuydu. Maalesef onu kaybettik, ben yolun başında mikrobu iki senelik tedaviyle yendim... Babamı görmüşümdür misal...Annemin hasta olacağını hissetmişimdir. İzmir depreminde bir gün önce de deprem mevzusu yapmışımdır ve size de zamanında bahsettiğim ölen kedim bizi o evden çıkarmak istedi bir gün öncesinde anlayamamıştım, ilk kez kapıyı açtırıp gel der gibi bakıp miyavlıyordu...Çağırmak gibi değil ama aniden içime oturan bir şey böyle hissettiriyor ve bazen bunlara engel olamıyorsun. Keşke olabilsek...Murat arkadaşımız da görmüş demek ki, ben inanıyorum bu tarz şeylere de çok nadir de olsa...Allah ailenizle uzun ömürler versin. Aslında güzel düşünmek en güzeli. Belki bize bunu hissettiren şey hep kaybetme korkularımızdır.