Ne olacak ne bitecek cidden merak ediyorum. Pandemiyi kaldıramadı ekonomi, deprem yok etti. Milyonlarca incan yakınını arkadaşını evini işini kaybetti. Psikoloji yerlerde. Yeni araba aldım, iyiki almışım, sokakta yatacaktik yoksa. Memlekete gelmeyecektik. Forumda eski olanlar bilir, pandemi öncesi is kurdum, çok güzel işledi, pandemide battı, borcunu 1 ay öncesinde kredilerle sunla bunla kapattım diye sevindim. Düğün yapicaktim, pandemi sebebiyle salonlar kapandı, 1 sene nikahlı kalıp sonraki sene yaptım. Eşim atandı, onun yanında düzen kurdum, özel ders özel okul. Kredi borçlarıni oduyordum. Evi düzdüm, gece gündüz çalıştım sabah 8 akşam 10, cumartesi dahil. Aynı Mart 14 pandemideki gibi elim bomboş ve bir dünya borç evsiz kaldım. Çocukken atari çok oynardım, atari oyunları bilen bilir, geçmesi imkansızdir bazı oyunlarda, hırsla denersin, 9-10 saat oynarsın yine bitmez. Hayat bize onun gibi. Ha birde, yine ilk iş kurdugumda 55 kişilik bir öğrenci grubu kaydedecektim kuruma. Küçük kurumdu o zamanki ve o 55 kişi geldiginde sınıflarım tam kapasite olacaktı, kaydı almak için ayın 15ine sozlesmistik tamamıyla. O gün darbe oldu. 2 ay boş çalışmıştı kurum. Ne yaptımda bunlar başımıza geliyor bilmiyorum.