Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.039
- 101.267
- 5.238
çıkarıyorlar galiba Ülkü yü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Messi zaten bitikti de artik ronaldo da bitmiştir! Serefsizler.Merihin imzalı forma olayi nedir ya? İmza bağışlıyor futbolcu. Çok saçma bir olay. Madem destek diyorsan para bağışla. Tenezzul edip imzalarını bağışlıyorlar vay be. Messi ve Ronaldo efendiler ve diğerleri!
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünya üzerinde bu türkcell denen şirket kadar aşağılık ve vicdansız bir oluşum görmedim.Turkcell'i tebrik ediyorum. Depremzedelerin faturalarını 1 hafta ertelemiş. Yiğitler, koca gönüllerinizden kopan bu yardımın altından nasıl kalkarız bilemedim.
helal olsun be. var mı böyle yardım be.
Depreme karşı alabildiğimiz en etkili önlem bu.Sela okundu mu oralarda da
cinayet resmen yavSanırım şu çok konuşulan Rönesans rezidansta kalıyorlardı. O enkazdan kurtulmak tamamen şans.
Dünya üzerinde bu türkcell denen şirket kadar aşağılık ve vicdansız bir oluşum görmedim.
Hala bunların hattını kullanan kimselere de hayret ediyorum.Kendi yakınlarım dahil.
bir kısmı hastane olarak kullanılıyor. Şu anda sana derdi ne bunların?bu savaş ve çıkarma gemileri ne iş? işi biten memleketine gitsin..
işiye bak uzaklaş..bir kısmı hastane olarak kullanılıyor. Şu anda sana derdi ne bunların?