Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.000
- 33.495
- 3.073
Sağda caddedeki sırayla tüm evler yıkılmışSag taraftaki evlerin coguna bir sey olmamis neden acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağda caddedeki sırayla tüm evler yıkılmışSag taraftaki evlerin coguna bir sey olmamis neden acaba
Büyük Resmi görmen lazım Taha!Bu ülke insanı ne ara bu kadar korkak ve paranoyak oldu anlamıyorum. Korkmamız ve önlem almamız gereken konularda kılımız kıpırdamıyor ama yok uçak gemisi gelmiş de yok savaş gemisi gelmiş de...Ne yapacaklar kardeş? İskenderun'a çekip Hatay'ı, Maraş'ı mı bombalayacaklar yoksa 300-500 askerle Anadolu'yu işgal mi edecekler.
Kardeşi de çıkarıldıBir kişi daha çıkarıyorlar antepte
Allaha şükür müslümanım ama benim öyle ırkcılıktır,mezheptir bunlara baglılıgım yok.ermenisini de severim,kürdünü de severim ayrıca.çünkü eş dost cokDemesene bunu. Dinsiz misin? (İroni olduğunu söylememe gerek yoktur herhalde)
video var mıcnn muhabirini dövmüşler
vedyo alalımcnn muhabirini dövmüşler
Efsane başlayıp kestane olmak tam olarak budur.muhalif olup şu ortamda oyunu azaltmak...
özdağa 5 koyun versek akşama kaybeder
video var mı
Semiha hanım tam nolduğunu söyleyecekti net dondu ama bişiler gelmiş serdarın başınavedyo alalım
10 saniyede yatağından kalkıp nasıl çıkacaksın binadan? Hadi birinci kattasındır oluru var da, ki o da çok çok zor, 4., 5. katta yaşayanlar nasıl çıksın? Tek yapılması gereken şey deprem bitene kadar yatağın yanına ya da sağlam bir masanın altına çömelip kapanmak. Yapı, depremden kurtulursa zaten kurtuluyorsun. Ama deprem yapıyı yıkarsa zaten çıkıp kurtulmak diye bir şey yok. %3-4 falandır oranı bunun. Eğer yapı yıkılırsa tek yapılması gereken göçükten kurtulmayı beklemek. Eğer sağlam bir masanın altında kaldıysan ya da yatağı yanına kapanıp çöktüysen sen yapman gereken her şeyi yapmışsındır zaten. Gerisi AFAD'ın seni kurtarmasına kalmış.Normalde depremde en yakın eşyanın yanına çöküp geçmesini bekleyin derler ama şunları okuduktan sonra hızlıca kaçmayı daha mantıklı bulmaya başladım.