- 5 Eylül 2014
- 84.361
- 70.121
- 4.393
?Balıklı göl kızarmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?Balıklı göl kızarmış
suyu kızıl olmuş hiç böyle bir görüntü görmediğini söylüyor urfalılar
Adam deprem olur olmaz inmis devaminda bina yikilmis iste demek ki tek dogru senin dogrun degil. O psikolojiyle napacagini bilemezsin6.5'luk deprem olursa çıkarsın. 7.5 ve üstündeki depremlerde ayakta zor duruyorsun nereye çıkacaksın 30, 40 saniyede 3. 4. kattaki daireden.
Gerçi neyse ya sen bilimi dinleme çıkmayı dene. Biz üzülürüz burada senin için.
pasRteden Baykal'a taziye twiti gelmiş
15-20 günlük mevzu o.Balıklı göl kızarmış
Zaten binaların çoğu öyle yıkılıyor deprem bittikten sonra yıkılıyor. Bir çoğu tam kaçarken yakalaniyor zaten bence yaralıların bir çoğu da öyle 80 bin yarali var deniliyor bunlarin hepsi enkazdan çıkan değildirAdam deprem olur olmaz inmis devaminda bina yikilmis iste demek ki tek dogru senin dogrun degil. O psikolojiyle napacagini bilemezsin
Bunlar Türklükle Osmanlıcılığı, Türklükle dindarlığı, Türklükle Fatih'i aynı kefede erittikleri için kendileri gibi düşünmeyenler Türk de değil Müslüman da değil. Zaten bak aktroll hesapların hepsinin profil resminde Osmanlı tuğrası, Fatih'in fotoğrafı. AKP yalayıcısı gazetecimsiler de profil fotoğraflarına arkalarında Türk bayrağı olan bir fotoğraflarını, bannerına da bir 15 Temmuz fotoğrafı koyar. 2-3 ayda bir de "Atatürk'ün yaptıklarını boşverin siz. Asıl bu millet kurtardı bu vatanı" derler. O bahsettikleri, millet dedikleri yerler de genelde kendilerine oy veren "Adıyaman, Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Konya, Kayseri, Trabzon, Rize" gibi yerler bu arada ha yanlış anlaşılmasın. İzmir onlar için vatan falan değil. Kurtuluş Savaşı'nı da sırf Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nden ibarettir onlar için. Çünkü İzmir onlara oy vermiyor. İşte bunlar bu kadar şerefsiz, haysiyet yoksunu insanlar. AKP bittikten sonra nereye yanlayacaklar kim bilir.Bu siyasal islamcılar herkesi kendileri gibi korkak zannediyorlar. Allahın izniyle bu ülkede, gök yıkılsa göğü tutacak, yer yarılsa içini dolduracak, türklük bilinci oluşmuş yüzbinlerce yiğit fertler nefes alıp vermeye devam ediyor ve edecek.
''Hangi çılgın zincir vuracakmış şaşarım''
''Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner aşarım''
''Yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım''
Türk evladını arappereset soysuzlarla karıştımasın kimse.
silinsin plsHaydi ülkü dayan
?Ülke dayanir da, insanlar öldü.
Yalan yanlis bir sey mi söyledim?
Tamam işte %3-4 diyorum ya zaten. Ölenlerin çoğu kaçarken merdiven boşluklarında kalanlar ama işte. Kimse merdiven boşluklarından birisini çıkartmıyor. Her çıkan neredeyse evin odasından, salonundan, orasından, burasından. Apartman, merdiven boşluğundan çünkü çok az kişi kurtulur. Bu depremle ilgili öğretilen ilk şeylerdendir zaten. Ben Avcılar'da doğup büyüdüm. Biz Avcılar'da öğretmenlerimizden ilk bunları öğrendik 2001'de ilköğretime başladığımız için.Adam deprem olur olmaz inmis devaminda bina yikilmis iste demek ki tek dogru senin dogrun degil. O psikolojiyle napacagini bilemezsin
Ayaktayken yakalanmışlar muhtemelen 20 saniyede kendilerini sokaga attilar muhtemelen. Birde kaçıncı saniyede hissedip uyandığın da önemli. Bu biraz da sans işi pik noktasına kaç saniyede ulaştığına kaçıncı saniyede hissedip uyandığına göre değişir zannımca.Adam deprem olur olmaz inmis devaminda bina yikilmis iste demek ki tek dogru senin dogrun degil. O psikolojiyle napacagini bilemezsin
emre ülkeden bahsetmediYalan yanlis bir sey mi söyledim?
Ulan bir de popülist bilim adamlarıyla uğraşıyoruz