6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foof7ZfXEBw6ozp-min.webp

hasbinallah kardeşim atmasana aynı şeyleri illa küfür mü edelim

Ermenistan sınır kapısı 35 sene sonra açılmış

Yağmacı diye 2 kulağını kesilen bi video gördüm. Midem bulandı. İnşallah fakedir başka bi yerdendir.

De marke twitterda güzel çalışıyor 👏

Şu haberler net provokatif. İnsanların cenazelerini sağlık sebebiyle defin yapılmak zorunda. Her birinin tespiti için çok acı ama ne yazık ki beklenilemez. DNA örnekleri alınıp daha sonra aileleri tespit edilme işlemi yapılacak. Ailelerin bu durumdan acı duyuyor olması normaldir ama gazetelerin bunu provoke etmemesi lazım. Baştan bu duruma gelmemek gerekiyordu, bunun için önlemler alınmalıydı, eleştirilmesi gereken kısım burası.
Garo Paylan'ın bir açıklamasını haberleştirmiş adamlar. Provokatif olan biri varsa o da milletvekili Garo Paylan'dır o zaman. Gazetenin ne suçu var? Ayrıca Garo Paylan da bunu şu yüzden söylüyor.

21 bin küsür vefat eden insan sayısı açıkladılar. Ama kayda geçmeyen çok ölü insan var. Adamlar büyük ihtimalle toplam 25 bin vefat açıklayacaklar. Sonra "Asrın lideri Erdoğan asrın felaketini, dünya tarihindeki en büyük depremi sadece 25 bin vefat sayısıyla kapattık" diyerek Erdoğan'ı kahraman çıkaracaklar.

Garo Paylan da bunu bu yüzden söylüyor. Ben Garo Paylan ile aynı görüşten değilim ama adam günlerdir orada ve doğruyu söylediğini düşünüyorum. Ayrıca benim düşüncem ile olacak iş değil bu zaten çünkü kayıtsız defin işlemleri olduğunın görüntüleri de var zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt