6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Depremzedeler, suriyelilerin hiç bir şeye fırsat vermeden herşeyi almasından şikayetçi. Bunları bu ülkeye sokanın...

Tepki çekmek istemiyorum böyle yazıp ama bizimkilerin de yanlisi çok ...
Bacanak yeni gitti geldi bizimkiler de koliden beğendiklerini alıp kalanları bir çöp kenarına birakiyormus.. Çok milliyetçi bir insandır normalde kendisi ama acayip sinir olmuş bu duruma hani 1. Ağızdan güvendiğim birinden duymasam sallamasyon derdim.. Aynı şeyi depremi bizzat yaşayan Antepteki kuzenim de söyledi ..
Belki travma sonrası sağlıklı dusunemiyor da olabilirler ama ne bileyim şu durumda ayakkabı kıyafet seçmek de tuhaf geliyor insana..

99 depreminde çocuk yaşlarımda 2 ay çadırda kaldım. Yazın olduğu için hiç bir zorluk yaşamadım hatta keyif aldım.

3 4 aile dipdibe çadırlarda kaliyor sabah akşam ortak yemek yiyorduk. Kimse sen çok yedin az para verdin demezdi. Ama Suriyeliler ile aynı bölgede çadırda yaşamak istemezdim. Irkçılık mi bence değil ben bugüne kadar olumlu bir davranış sergileyen görmedim. He mutlaka iyi olanlar vardır ama ben görmedim sonuçta bu ülkenin vatandaşı olarak herseyi seçebilme hakkım var.

Ben sadece Türk vatandaşları ile yaşamak istiyorum.

bu ulkede ki en guclu bag

halk-ordu bagi

3000 yillik bir kultur

dunyanin hic bir ulusunda bu bag yok

bunun degiseceginide sanmiyorum

cok ilginctir

konu ordu oldumu sag sol ayrimida olmuyor normalde sag sol olayini islak hamburger subesi uzerinden yzpan bir halkdan bahsediyoruz

konu ordu oldugunda asla yapmiyor ve hatta ulkenin tek birlestirici gucu ordu

O kadar bilgi kirliliği var ki şu işi uzmanlara bıraksınlar neden yıkıldığını zaten bulacaklar mesela burada kullanılan döşeme tipi Asmolen adamın köpük dediği zaten kullanılıyor bina bundan dolayı yıkılmaz muhtemelen farklı bir sebebi vardır. Bunu paylaşan hesap adı daha da vahim inşaat ve tadilat isimli sayfa bunu bilmiyorsa durumun vahimliğini siz düşünün.

O kadar bilgi kirliliği var ki şu işi uzmanlara bıraksınlar neden yıkıldığını zaten bulacaklar mesela burada kullanılan döşeme tipi Asmolen adamın köpük dediği zaten kullanılıyor bina bundan dolayı yıkılmaz muhtemelen farklı bir sebebi vardır. Bunu paylaşan hesap adı daha da vahim inşaat ve tadilat isimli sayfa bunu bilmiyorsa durumun vahimliğini siz düşünün.

Valla herkes inşaat uzmanı oldu bi ben olamadım

Ağladım ya. Çok zor gerçekten.
Rabbim büyük sabır versin, Tüm yakınlarını kaybedenlere...

Bardakci’nin anlattigi teori den birsey anlamadim acikcasi

1766 dan 250 sene sonrasi 2016,o dönem büyük bir istanbul depremi olmadi benim bildigim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt