6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu linç işinin çivisi çıkıyor

dün demiştim bu dayak olayı abartı hale geldi, bambaşka görüntüler görebiliriz diye

bunun bi adım ötesi kaostur beyler artık, millet suçlu olduğunu bilmeden suriyeli avına çıkıyor

Pandemi zamanında da benzer toplumsal linç vardı. Tam Türkiye’ye uygun hareketler. Al götür polise ne dövüyorsun o kadar. Bir de kameraya almış. Önüne geçilmez böyle vandallığa dönüştü artık. Arada masumlar ya da yanlış anlaşılanlar da oluyor.

Pandemi zamanında da benzer toplumsal linç vardı. Tam Türkiye’ye uygun hareketler. Al götür polise ne dövüyorsun o kadar. Bir de kameraya almış. Önüne geçilmez böyle vandallığa dönüştü artık. Arada masumlar ya da yanlış anlaşılanlar da oluyor.
Şuda var, birşey dağıtıyorlar diye bende gittim birkaç kez, millet niye sıraya girdiğini bilmiyordu, ileri gidip sorduğumda 2 saat sonra çorba gelecek denildiğinde sıra dağılıyordu. Bu şekilde masum olanlarda var mutlaka. Güvenlik güçlerine teslim etmek en mantıklısı

Sen provokatörlük yapıyorsun
Sen vatan haini ve fetocusun

Eleştirilmeye tahammülleri yok çünkü verecek cevapları yok

Arabada bagiran œ elime gecse allah carpsin buldozer gibi ustunden gecerim

Vahdettinin tohumu it

kolluk güçlerinin bile iyiyi kötüyü ayırt edemediği kaos ortamında yağmacı cezalandırma işi çok kötü bir yere gelmeye başladı. 3 kişiyi öldürmüşler. Belki masumdular. Masumlarsa hesabını kim verecek?

Şimdiye kadar bir tek kamera görüntüleriyle sabit tırların önünü kesip gasp edenlerin sürüklenerek dövüldüğü videoya tamamdım. Ama onları bile linç edip öldürmemeli kimse.

Şuda var, birşey dağıtıyorlar diye bende gittim birkaç kez, millet niye sıraya girdiğini bilmiyordu, ileri gidip sorduğumda 2 saat sonra çorba gelecek denildiğinde sıra dağılıyordu. Bu şekilde masum olanlarda var mutlaka. Güvenlik güçlerine teslim etmek en mantıklısı

Gelişmemiş toplumlarda görüşen hareketler bunlar. Elbette tır kesen tiplere dayağın kralı atılsın ama gelmiş kızcağız parfüm almış elinden al iki küfür et gönder. Bu tipler normalde de yapıyor bu işi ben ABD’de öğrencilik döneminde çalışırken 10’larcasını yakalamıştım. Kendi adaletini sağlayamazsın. Yakalarsın bir yere tutar polis çağırır ya da götürüp en yakın birime ellerinle teslim edersin. Cılkı çıktı artık.

Sen ve ailen nasılsınız bu arada ? Toparlanabildiniz mi bir nebze ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt