Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.981
- 95.058
- 4.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadını erkekler dovmeseydi iyiydi
bu linç işinin çivisi çıkıyor
dün demiştim bu dayak olayı abartı hale geldi, bambaşka görüntüler görebiliriz diye
bunun bi adım ötesi kaostur beyler artık, millet suçlu olduğunu bilmeden suriyeli avına çıkıyor
Şuda var, birşey dağıtıyorlar diye bende gittim birkaç kez, millet niye sıraya girdiğini bilmiyordu, ileri gidip sorduğumda 2 saat sonra çorba gelecek denildiğinde sıra dağılıyordu. Bu şekilde masum olanlarda var mutlaka. Güvenlik güçlerine teslim etmek en mantıklısıPandemi zamanında da benzer toplumsal linç vardı. Tam Türkiye’ye uygun hareketler. Al götür polise ne dövüyorsun o kadar. Bir de kameraya almış. Önüne geçilmez böyle vandallığa dönüştü artık. Arada masumlar ya da yanlış anlaşılanlar da oluyor.
fulyaya karşı yükseliyorsun durmadanheh geldi fulya
Şuda var, birşey dağıtıyorlar diye bende gittim birkaç kez, millet niye sıraya girdiğini bilmiyordu, ileri gidip sorduğumda 2 saat sonra çorba gelecek denildiğinde sıra dağılıyordu. Bu şekilde masum olanlarda var mutlaka. Güvenlik güçlerine teslim etmek en mantıklısı
5,10 tanesi dışında hepsi totan kapatılmalı da ,konu o değilÜnilerin kapatılması hakkında düşüncelerin?
Bana kalsa da gitmeli deprem bolgesinden bin km uzakta olan insanlarda gereksiz korku var.1 hafta geçti insanlar 10-15 katlı evlerinde kalmaya tekrar başladı ilk vazgeçtiğimi nokta eğitim oluyor
Şuda var, birşey dağıtıyorlar diye bende gittim birkaç kez, millet niye sıraya girdiğini bilmiyordu, ileri gidip sorduğumda 2 saat sonra çorba gelecek denildiğinde sıra dağılıyordu. Bu şekilde masum olanlarda var mutlaka. Güvenlik güçlerine teslim etmek en mantıklısı
The polis videolarda yer almamalıdır.