Volkan Sonmez
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2023
- 4.882
- 3.846
- 498
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen aynı şeyleri düşünüyoruz. Dillendirmeye gerek yok. Umarım yanılıyoruzdur.Deprem bölgesi boşalacak, bariz artık bu, stratejik öndemi de çok özellikle Hatay'ın biliyosunuz, satış kanalı ile yabancıların eline geçmemeli, yahu gölgemizden korkmasak, Hatay'a neden geç müdahele edildiği ile ilgili onlarca komplo teorisi yazılır buraya ama aklımızdakiler aklımızda kalsın şimdilik.
Ailemin kaldığı yer kaya gibi sağlam kısımda ama ev eski.
Gerçi normal eskiden dağın yamacıydı orası, sonra gittiler o yamaçlara da ev yaptılar.
Bursa'nın en eski ve elit yerleşim yerlerinden biridir hatta Nilüfer parlamadan önce daha popülerdi.Kardeşim geçen sene doktor olarak mezun oldu ve zorunlu görev yeri Bursa çıktı. Kuraların açıklanmasından görev başlangıcına kadar 2 haftalık süre olduğu için aceleyle ev aramaya başladık ve Osmangazi Çekirge'de bir ev tuttuk. Genel olarak buranın sağlam olduğu söyleniyor ama özellikle bu depremden sonra tek başına bırakmamak için kardeşimin yanına taşındım. Çekirge tarafları nasıl hocam bilgin var mı buralar hakkında?
Maalesef ölenler öldüğünü bilmiyor ölüm bizim için var.Artık bir şey hissetmiyorum. Kayıpların haddi hesabı yok.
25 tane bina mı yıkılmış sadece Antep'de sadece@bpthaber
Gaziantep'te depremde yıkılan 25 binaya ilişkin soruşturmada 5 şüpheli tutuklandı.
2000 öncesi için soruşturma açabileceklerini sanmıyorum çünkü riskli görülüyor onlar zaten.25 tane bina mı yıkılmış sadece Antep'de sadece
Ben bir de deniz seviyesinden yüksekliğe göre etki alanı değişiyormuyu merak ediyorum. Mesela İstanbul'da Kadıköy sağlamlar arasında ama Maltepe, Avcılar, Adalar en riskli kısımlar, buradaki tek mevzu zemin mi acaba.İlginç. Jeoloji bilgim sınırlı tabi ama komşu mahallelerde arada kalan bölgelerde bile farklar olması değişik geldi.
Odunluk, Suryapı gibi devasa yapıların olduğu bir bölge. Az bir kısmı demiş ama...Korupark Evleri de Torunlar inşaat nedeniyle çekindiğim yerlerden. Mühendislik etüdü isteyen bölgelerde tam işçi deposu yani nüfus yoğunluğunun fazla olduğu bölgeler ve yeni lüks çok katlı yapılaşmanın olduğu yerler.
Bursa da son zamanlarda çok göç aldı ve yapılaşma gerçekten berbat halde. Allah muhafaza.