Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.019
- 101.249
- 5.238
yuooooooooooooooooooooooAvrupa birliğinin deprem bölgesine yapacağı 1 milyon konut karşılığında tutabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yuooooooooooooooooooooooAvrupa birliğinin deprem bölgesine yapacağı 1 milyon konut karşılığında tutabiliriz
5 milyon 3 katlı eve okeyimAvrupa birliğinin deprem bölgesine yapacağı 1 milyon konut karşılığında tutabiliriz
Atsu ve taner savuttan haber var mı
Daha önceki konuda yazmıştım renktaşAdiyaman da termal kamera da isi görülmeyen bina dan 7 yasindi bir cocuk cikarilmis bugun
Termal kamera’nin isi görmeme sebebi olarak molozlarin cok olmasini gösteriyorlar
Baska binalarda ayni durum gerceklestiyse ki olmustur büyük ihtimal ozaman sikinti var demektir
Kısaca karadeniz bölgesi hariç tüm türkiyede deprem bekleniyor
Kısaca karadeniz bölgesi hariç tüm türkiyede deprem bekleniyor
Korku verici ama her gün bangır bangır bağırmalılarYeter abi yeter yaw.
Neden yeter? Kulaklarımızı kapadık diye bunlar başımıza geldi. Bizim oraları üç dört gün önce uyarmış adam. Benim haberim bile olmadı. Ha olsaydı ne yapacaktım? Allah korusun yaaa der geçerdim! Şimdi biz felaketi yaşadık. Hayatımız kaydı. Görün ibret alın. Evlerinizi kontrol edin. Masraflı olacak belki ama asla canınız kadar değerli değil. Deprem öldürmez bina öldürür bunu 24 senedir duyuyoruz.Yeter abi yeter yaw.
bu herifin deprem beklemedıgı yer yok kiHakkari yöresinde bir sıkışmışlığın ve zamanın geçtiğini düşünüyoruz. Orada bir deprem bekliyoruz. İzmir’de endişelerimiz var."
-Prof. Dr. Naci Görür
Aciklamaya yeter demiyorum ustad. depreme yeter diyorum temelimizi becerdi yaw. Ulke olarak çöktük. Biraz nefes alalim 3 yildir durmuyor abiNeden yeter? Kulaklarımızı kapadık diye bunlar başımıza geldi. Bizim oraları üç dört gün önce uyarmış adam. Benim haberim bile olmadı. Ha olsaydı ne yapacaktım? Allah korusun yaaa der geçerdim! Şimdi biz felaketi yaşadık. Hayatımız kaydı. Görün ibret alın. Evlerinizi kontrol edin. Masraflı olacak belki ama asla canınız kadar değerli değil. Deprem öldürmez bina öldürür bunu 24 senedir duyuyoruz.