6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adiyaman da termal kamera da isi görülmeyen bina dan 7 yasindi bir cocuk cikarilmis bugun

Termal kamera’nin isi görmeme sebebi olarak molozlarin cok olmasini gösteriyorlar

Baska binalarda ayni durum gerceklestiyse ki olmustur büyük ihtimal ozaman sikinti var demektir
Daha önceki konuda yazmıştım renktaş

Molozun çok yoğun olduğu yerlerde Termal kameralar tespit yapamıyormuş

O zamanda ses dinleme yöntemine başvuruyormuş ekipler

Belediyeler ve AFAD a bakalım neler yapılacak. Takip edilmesi gereken en büyük sorun bunlar

Hakkari yöresinde bir sıkışmışlığın ve zamanın geçtiğini düşünüyoruz. Orada bir deprem bekliyoruz. İzmir’de endişelerimiz var."

-Prof. Dr. Naci Görür

Karlıova – Bingöl arasında 7,2 büyüklüğünde deprem bekliyoruz." -Prof. Dr. Naci Görür

İki fotoğraf arasında hiçbir fark yok. Yazıklar olsun. Her fırsatta gerçek karakterlerini ortaya koyabiliyorlar. Bunlar kötü, hem de çok kötü insanlar.

20230213_165601.webp

images (4).webp

Yeter abi yeter yaw.
Neden yeter? Kulaklarımızı kapadık diye bunlar başımıza geldi. Bizim oraları üç dört gün önce uyarmış adam. Benim haberim bile olmadı. Ha olsaydı ne yapacaktım? Allah korusun yaaa der geçerdim! Şimdi biz felaketi yaşadık. Hayatımız kaydı. Görün ibret alın. Evlerinizi kontrol edin. Masraflı olacak belki ama asla canınız kadar değerli değil. Deprem öldürmez bina öldürür bunu 24 senedir duyuyoruz.

Neden yeter? Kulaklarımızı kapadık diye bunlar başımıza geldi. Bizim oraları üç dört gün önce uyarmış adam. Benim haberim bile olmadı. Ha olsaydı ne yapacaktım? Allah korusun yaaa der geçerdim! Şimdi biz felaketi yaşadık. Hayatımız kaydı. Görün ibret alın. Evlerinizi kontrol edin. Masraflı olacak belki ama asla canınız kadar değerli değil. Deprem öldürmez bina öldürür bunu 24 senedir duyuyoruz.
Aciklamaya yeter demiyorum ustad. depreme yeter diyorum temelimizi becerdi yaw. Ulke olarak çöktük. Biraz nefes alalim 3 yildir durmuyor abi

bu isin psikolojik boyutu çok kötü, aşılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt