6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yardim yaparken bile igrenclesen bir milletiz..Şu an 2 tip daha var acayip gıcık oldum ..
1. si ya kendi sosyal medya hesaplarından ya da yereldeki hesaplara bir şekil ileterek yaptığı yardımı milletin gözüne sokanlar. Market yolladığı pirinci - fırıncı koliledigi ekmeği çekip atıyor kimisi de günlük kazancını yollayacağım diye sağda solda reklamını yaptırıyor.. Bugün birisi miktarina kadar günlük kazandığını vermiş fotoğraflayıp yereldeki sosyal medya hesaplarina sunmuş .
2. Grup da orada bir sikime yaramayacak olup sırf meraktan biraz da havam degissin halime sukredeyim diye deprem bölgesinde boş kalabalık yapanlar .. O kadar kişi gitti bizim buradan ulan işini gücünü bırakabilen ama orada enkaz izlemekten başka bir bok yapmayacak adamlar çoğu . Yardım gondereceksen zaten belediyeler tonla araç kaldırıyor para gondereceksen bir sürü kurum var ...

1676315456250.webp

1948 dogumlu iki kisi gündemde.

Adekugbe deprem gecesi Atsu'yla beraberdik, henüz ayrılmıştı ki deprem oldu açıklaması yapmış. Atsu'nun deprem sırasında evinde olmama ihtimali var mı acaba 😞

1000 kisi kaliyormus rönesans rezidans ta

Kurtulan varmi acaba hic bir bilgi yok simdiye kadar

Enkaz cok büyük cünkü yapilan bina asiri genis ve yüksek yanlis okumadiysam 12 katli

Volkanın bu kadar göze sokulması artık rahatsız ediyor yahu tamam çok ozveriliydi çok çabaladı ama bir yerden sonra iş riyaya dönüyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt