- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
2 milyar tl

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Nekadar kötü ve saçma yasaymis yaa. Kapitalizm... Diyecek söz yokHayat sigortası olmadığı durumlarda mirasçılara kalıyor borç.
Ve evet bankalar tek kuruşun bile peşinde koşuyor seneler geçse de.
Geçen de söylemiştim. Tarkan bence ülkenin en klas sanatçılarından biri.
Çok şükür memlekete geldik. Maddi hasar çözülür, orda yardım edilecek çok insan var. Çift maaştan tek maaşa düştük ama hallederiz bir şekilde. Yeni bir iş buluruz, maddi manevi yardım etme şansınız varsa bölgedeki kalanlara edebilirsiniz. İnce düşünceniz için çok teşekkür ederimUlaşmayı denedik mi arkadaşlara ? Bişeyler yapabilir miyiz ?Kardeşimi ve bir kaç çalışan arkadaşımızı 2 gün önce o bölgeye gönderdik. Kendi imkanlarıyla insanlara yardım etmeye çalışıyorlar. Eğer bu arkadaşlarla ilgili bilgi alabilecekleri bir kişi veya yer varsa yardımcı olmak isterim her türlü .
Bu evraklar belediyenin sisteminde taratılmış halde olması zorunlu, tabi onları da yok etmedilerse
Bence her şey ana baba'da bitiyor.Yav hiç mi onurunuz şerefiniz yok? 20 yılda ülke ve millet ne hale geldi? Vicdan kırıntısı da mı yok lan sizde?
Karahan cagtay ile ask yasadi sibel can.karahan kimsenin jigolosu degildi. sibel canı hamileyken aldatan ve aldattigi kadina bebek aldirtan da hakan uraldir,benim bildigim@Sergen Zeren bu konuya hakimdi
Onlar kandırıldı. Tıpkı Fetönün sadece siyasileri kandırdığı gibi onlarda kandırıldı.Hep mütahitler yakalaniyor peki digerleri? Bu binalara onay verenler ne oldu?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi