6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulaşmayı denedik mi arkadaşlara ? Bişeyler yapabilir miyiz ?Kardeşimi ve bir kaç çalışan arkadaşımızı 2 gün önce o bölgeye gönderdik. Kendi imkanlarıyla insanlara yardım etmeye çalışıyorlar. Eğer bu arkadaşlarla ilgili bilgi alabilecekleri bir kişi veya yer varsa yardımcı olmak isterim her türlü .
Çok şükür memlekete geldik. Maddi hasar çözülür, orda yardım edilecek çok insan var. Çift maaştan tek maaşa düştük ama hallederiz bir şekilde. Yeni bir iş buluruz, maddi manevi yardım etme şansınız varsa bölgedeki kalanlara edebilirsiniz. İnce düşünceniz için çok teşekkür ederim 🙂 milyon borcun olsun sağlığın yerindeyse halloluyor. Ekonomik sıkıntısı olan arkadaşlar, sizlerede tavsiyem, korkmayın, sıkıntıya düşmeyin, yaşam devam ettikçe herşey çözülüyor.

Yav hiç mi onurunuz şerefiniz yok? 20 yılda ülke ve millet ne hale geldi? Vicdan kırıntısı da mı yok lan sizde?
Bence her şey ana baba'da bitiyor.
Sen doğrucu Davut musun ? Tek namuslu dürüst adam sen misin diye diye memleket namussuz doldu. Namuslu olmak dürüst olmak suç sayıldı.

Hollanda şuana kadar Türkiye ve Suriye’ye yardım için 41 milyon 926 bin 170 Euro topladı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Elazığ, depremden etkilenmesi bakımından 11'inci il olarak afet bölgesi olarak değerlendirilecektir."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt