6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen seneki resmi gazetede yayinlanan haber normal bir hukuk ülkesinde acayip sonuçlar doğurabilir.
Net olarak boş boş ekrana baktım.
Buna sebep olup bu karara imza atsam ömrümün kalanını ıssız bir adada yaşamak için çalışmalara başlardım.

Hala belkj yuzlerce binlerce insan var ya birakmayin devam edin aramaya
bende bunu anlamıyorum ve sorguluyorum pek cok canlı insan var belki neden arama calısmaları durdu,yabancı ekipleri ülkelerine neden gönderdiler

afadın 2.baskanımı nedir birisi bugun demişki artık canlı yok enkaz kaldırmaya baslıyacaz bunu neye dayanarak söylüyorlar verin nedir birkerede bilimsel konuşun

agır konusacamda sabredıyoruz

https://www.evrensel.net/haber/281475/yasadigimiz-yerlerden-tasfiye-etmek-istiyorlar Bu ülkede siyasal İslamcı ve komünistler kadar zarar veren siyasi başka grup yok. Habere bakın riskli alan ilan edilen yeri mahkemeye taşımışlar yaşam alanlarina mudahaleymis. Hükümetinin de canına minnet kaldırmış. İlçe belediyelerin büyükşehirlerin kentsel dönüşüm projelerine de karşı çıkıyorlar sürekli. Kentsel dönüşüm mutlaka hızlanmalı. Eski binaların tamamen yenilenmesi lazım İstanbul'da

Deprem bölgesiyle hic alakam yok, tanidigim falan da yok. Ona ragmen bu deprem benim bile psikolojimi bozdu. Yakinlarini kaybeden, hatta ailesinin büyük kismini kaybeden insanlar nasil durumda hic düsünemiyorum. Bir de bizim TV´de gördügümüz 15-20 insanin kaderi. Bu bile dokunuyor. Ama bunlardan yüzlerce binlerce var.

Insallah sorumlu olan HERKESIN yargilandigini görürüz,. Sanmasam da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt