6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim hala bu olayi aklim almiyor, bakalim bu adam yargilanacak mi? Cocugun durumu ortada, ne diye tek basina sokaga cikip bir ambulans cagirmiyorsun da yaninda cocugu tasiyorsun? Hastane raporunda Cogugun kolu bacaga kirikmis ic kanamasi varmis ag yaraliymis bu herif sözde yardim ediyor du , sonuc ortada.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FIFA, Türkiye ve Suriye'de etkili olan depremlerin ardından hayatını kaybeden ve yıkılan binalardan dolayı evsiz kalan insanlara yardım sağlamak için 1 milyon dolar tutarında bir bağış yapılacağını açıkladı.

FIFA, Türkiye ve Suriye'de etkili olan depremlerin ardından hayatını kaybeden ve yıkılan binalardan dolayı evsiz kalan insanlara yardım sağlamak için 1 milyon dolar tutarında bir bağış yapılacağını açıkladı.
Lan it fifa! katardan aldığın rüşvetlerin zekatını versen 10 ili tekrar donatırız.

Marmara Üniversitesin Göztepe kampüsünü buraya taşıyacaklardı galiba. Halbuki Üniversite şu an Kadıköy'ün dibinde çok sosyal bir yerde. Eğitimi şehrin dışına atıp, üniversite arazisini yüksek katlı bina projeleriyle mahvediyorlar.

Marmara Üniversitesin Göztepe kampüsünü buraya taşıyacaklardı galiba. Halbuki Üniversite şu an Kadıköy'ün dibinde çok sosyal bir yerde. Eğitimi şehrin dışına atıp, üniversite arazisini yüksek katlı bina projeleriyle mahvediyorlar.
Hayır marmara başıbüyük’e yapıldı sanırım

Vizelere kadar online gerisine bakarız kararı muazzam değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt