6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@GalatasaraySK
95. yardım tırımız, depremzede vatandaşlarımızın ısınma ihtiyacını karşılamak üzere yüklediğimiz sobalarla @AFADBaskanlik ile koordineli olarak Arnavutköy’deki soba fabrikasından afet bölgesine doğru yola çıktı.

Yardımlarınız için minnettarız! ❤️🤍

@GalatasaraySK
95. yardım tırımız, depremzede vatandaşlarımızın ısınma ihtiyacını karşılamak üzere yüklediğimiz sobalarla @AFADBaskanlik ile koordineli olarak Arnavutköy’deki soba fabrikasından afet bölgesine doğru yola çıktı.

Yardımlarınız için minnettarız! ❤️🤍

100 tıra ulaşır mıyız sizce? Çok iyi bir organizasyon yapılmış saygı duyuyorum gerçekten.

Saat 4:17den 4:28e 3 tane deprem olduğu konuşuluyor

Kandilli ise bunla ilgili bi açıklama yaptı

7.8 ve 6.6 kesin olarak oldu. Çünkü 7.8 bittikten sonra merdivenden inerken 6.6 olan depreme yakalanmıştık. 11 dakikalık o arada 3.yü hatırlamıyorum. Öğlende 7.6 olmuştu işte.

Zemini sağlam yerde olmayan insanlar aşağıya dökülmüş

Büyük depremde ailesinden 16 kişiyi kaybeden vatandaş, Adem Metan'a konuştu. Gözü yaşlı depremzede, hükümet desteğine teşekkür ederek, "Reis babamıza inanıyorum, tek umudumuz o" dedi.

Abi cinnet geçireceğim yemin ediyorum. Yakamı paçamı parçalayıp kendimi yakacağım. Çıldırmamak elde değil. Daha fazla yazarsam başıma büyük şeyler gelecek...

Benim hissettiğimde tamamen uygun ve doğru bilgi. İlki görece daha az şiddetli, 40 sn sonrası başka yönden gelen çok ciddi şiddetli ve aşağı indigimizde şiddetli 3 ayrı deprem oldu. Gece boyu artcilar sürekli devam etti. Öğlen 7.6 oldu

Kafayi yiyecegim. Mesela 5.3 olani hissetmedim ama 10 15 dakika once sadece 2 - 3 saniye surdu ama sanki biri seni sandalyeden atmaya calisiyor. Cok urkutucu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt