Murat Onder
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 10.151
- 9.715
- 1.738
Bütün bu süreci de hazırlayan maalesef geçmişte olan üst üste darbeler ve darbe girişimleri, sokak olayları v.s.İşte bu hatırlatmaları kimse oy verirken unutmasın. Geçenlerde bir sayfada gördüm Twitter, milli takımın başarılı olduğu 2002 senesinden, insanlar nasıl mutlu, gülüp eğleniyor, herkesin gözünde bir ışık. Yemin ediyorum o anı yaşamış olmama rağmen hiç yaşamamış gibi imrendim, özendim. Düşünün 99 depremi olmuş, o da Asrın felaketinden ama sonra yine bir şekil hayata dönülmüş, ekonomi uçuk değil ama insanlar umutlu. GS UEFA kupası getirmiş, Sertap Eurovision. Tam anlamıyla çağdaş, modern ve Avrupa'ya adını duyuran bir ülkeyiz...Eski halimiz şu günlere bakınca vallahi teknoloji olarak geride ama fikir anlamında kesinlikle daha modern. Her konuda biriz, beraberiz. Şimdiki halimizi dememe bile gerek yok. Her gün o kadar şey yaşıyoruz ki artık ne gözümüzde fer kaldı ne ağzımızda tat. Sadece sırtımızda bir kambur var, hepsi bu...
@Murat Saylak dün akşam 95-05 arası doğan nesli söylüyor da, ya biz ne yapalım Dünyaya gelmişim 2 ay sonra darbe olmuş. 0-1 geriden başlamış hayat.
Bu dönemin ise belki de en iyi yanı darbe olmaması. Haziran seçimi ile olacak değişim belki de o günlerin daha da iyilerini getirir.