- 2 Temmuz 2011
- 137.488
- 58.542
- 5.488
defne belediye baskanı psikolojik acıdan bitmiş gibi,inşallah korkudan abartmıstır yav.kimse ölmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hissetmedim bu seferYine cok siddetli oldu.
6.4 lük depremin anıydı, yeni dwğil,Mehmet Akif ne anlatıyor anlamadım canlı yine mi deprem oldu yoksa geçmiş yayın mı anlamadım
Sanırım az önceki yayın bende şuan oluyor sandım benim için bitti değiştirdim kanalı böyle saçmalık olmaz.Mehmet Akif ne anlatıyor anlamadım canlı yine mi deprem oldu yoksa geçmiş yayın mı anlamadım
olmadı yavHissetmedim bu sefer
Hissetmedim bu sefer
Geçmiş olsun.Aynen baya yavaştı başta. Kardeşim bağırdı deprem oluyor diye. Avizeye baktım kıpırdama yoktu. Bir 10 saniye sonra sallanmaya başladı
Ne salakça bir fikir ya deprem anını canlı yayında tekrar vermek bari bir ibare uyarı vs koy biz burada büyük tribe düştük arkadaş insanlar adına oradakiler de izliyordur belki fırsatı ve kafası kaldı mı şüpheli de ne olursa olsun saçmaSanırım az önceki yayın bende şuan oluyor sandım benim için bitti değiştirdim kanalı böyle saçmalık olmaz.
Yayına hazırlıyorlardı zaten bermek içinde uyarmadan verdilerSanırım az önceki yayın bende şuan oluyor sandım benim için bitti değiştirdim kanalı böyle saçmalık olmaz.
Sağol ustat size de geçmiş olsunGeçmiş olsun.