6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
defne belediye baskanı psikolojik acıdan bitmiş gibi,inşallah korkudan abartmıstır yav.kimse ölmesin

5.8 i kandilli paylasmamıs nerde yazdı

gözler devamlı avizede
çünkü psikolojik sallanmalardan insan artık fark edemiyor
biz böyleyiz oradaki insanlar nasıl
allahım sen yardımcıları ol

Tüm dünya 10 km, afad 16 diyor, kandilli 7.7 derinlikte diyor

Sanırım az önceki yayın bende şuan oluyor sandım benim için bitti değiştirdim kanalı böyle saçmalık olmaz.
Ne salakça bir fikir ya deprem anını canlı yayında tekrar vermek bari bir ibare uyarı vs koy biz burada büyük tribe düştük arkadaş insanlar adına oradakiler de izliyordur belki fırsatı ve kafası kaldı mı şüpheli de ne olursa olsun saçma

Screenshot_2023-02-20-22-15-50-815_org.emsc_csem.lastquake.webp

Bilmiyorum ama geçici çözüm olarak Nevşehir, Niğde, Kırşehir, Kırklareli,Konya gibi yerlere belki tahliye olursa bu insanlar psikolojik açıdan da iyi olacak. O süreçte de buralar yenilenir ve tekrar olma riski bir yüzyıl sonra olma ihtimalini de göz önüne alırsak en doğrusu gibi. Adana için de bekleniyor... Bunu bir an önce hayata geçirseler iyi olur gibi. O geride kalan konteynerlar, çadırlar da bence şimdiden İzmir ve İstanbul için yerler belirlenip oralara aktarılmalı... Aklıma başka çözümler gelmiyor ve yapılan evler de artık şöyle bir şey olmalı. Bu şehirler için bence mümkün.

images.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt