- 18 Eylül 2018
- 15.630
- 11.973
- 1.473
Dedikleri ne kadar doğru yanlış bilemem ama bu belediyelerden bir kişinin bile tutuklanmamasi cidden yaşadığımız afetten daha beter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu floodu okuyun arkadaşlar. Hatay'ı CHP rozetiyle kim yönetmiş görün. Paylaşan kişiyi tanımıyorum. AKP'li biri olabilir. Bilmiyorum. Ama adam belgelerle anlatmış. Videolar ortada. Bu belgeleri bir araya getirdiği için teşekkür ederim Eşref Larsen'e. İster AKP'li, isterse Fethullahçı olsun hatta isterse PKK'li olsun umurumda değil. Adam çatır çatır Lütfü Savaş'ın nasıl iğrenç bir adam olduğunu anlatmış.
100 lira tutuyor mu o yol?Bazi insanlarin dini imani para olmus
Sadece devlet yetkililerin degil esnaf’ta öyle
Gectigimiz yaz tatil icin geldigimde bunu cok net gördüm ve bizzat yasadim
Istanbul havalimanindan sisli’ye 2000 tl’ye götüren taksi soförlerin oldugu bir ülkemiz var
Bu sistem tamamen degismeli,hükümet degisir ama insan degisir mi cehalet kaybolur mu bu konu da hic bir umidim yok ülke adina
Şu floodu okuyun arkadaşlar. Hatay'ı CHP rozetiyle kim yönetmiş görün. Paylaşan kişiyi tanımıyorum. AKP'li biri olabilir. Bilmiyorum. Ama adam belgelerle anlatmış. Videolar ortada. Bu belgeleri bir araya getirdiği için teşekkür ederim Eşref Larsen'e. İster AKP'li, isterse Fethullahçı olsun hatta isterse PKK'li olsun umurumda değil. Adam çatır çatır Lütfü Savaş'ın nasıl iğrenç bir adam olduğunu anlatmış.
Hala farkında değiller danışıklı dövuş ahbap topladığı paraları devlet kurumlarına aktarıyor. Ahbap'ı savunan çok hala. Bütün bağışları konut yapımı için TOKİ 'ye vereceğini de açıkladı. Şunun ne mantığı olacak başka Kızılay elindeki çadırı niye satsın. Ahbap para aktarıyor sadece.Ahbap a yardımda bulunanlar sizi iyi tokatlamış haluk levent!
Daha durun kalan yardım parasıyla da akpli laz müteahhitleri TOKİ aracılığıyla ev yaptırıp zengin edecek.
Normalde doğru olanı yapıyor. Burada sorun Ahbap'ın yaptığından ziyade diğerlerinin bu bağışları ne yaptığı.Hala farkında değiller danışıklı dövuş ahbap topladığı paraları devlet kurumlarına aktarıyor. Ahbap'ı savunan çok hala. Bütün bağışları konut yapımı için TOKİ 'ye vereceğini de açıkladı. Şunun ne mantığı olacak başka Kızılay elindeki çadırı niye satsın. Ahbap para aktarıyor sadece.