6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedikleri ne kadar doğru yanlış bilemem ama bu belediyelerden bir kişinin bile tutuklanmamasi cidden yaşadığımız afetten daha beter.

İnsanlardan nefret etmeye başladım iyice ya. Sanki rastgele bir odaya girsem yarısı œ olabilirmiş gibi geliyor

Bazi insanlarin dini imani para olmus

Sadece devlet yetkililerin degil esnaf’ta öyle

Gectigimiz yaz tatil icin geldigimde bunu cok net gördüm ve bizzat yasadim

Istanbul havalimanindan sisli’ye 2000 tl’ye götüren taksi soförlerin oldugu bir ülkemiz var

Bu sistem tamamen degismeli,hükümet degisir ama insan degisir mi cehalet kaybolur mu bu konu da hic bir umidim yok ülke adina

Şu floodu okuyun arkadaşlar. Hatay'ı CHP rozetiyle kim yönetmiş görün. Paylaşan kişiyi tanımıyorum. AKP'li biri olabilir. Bilmiyorum. Ama adam belgelerle anlatmış. Videolar ortada. Bu belgeleri bir araya getirdiği için teşekkür ederim Eşref Larsen'e. İster AKP'li, isterse Fethullahçı olsun hatta isterse PKK'li olsun umurumda değil. Adam çatır çatır Lütfü Savaş'ın nasıl iğrenç bir adam olduğunu anlatmış.

Şu floodu okuyun arkadaşlar. Hatay'ı CHP rozetiyle kim yönetmiş görün. Paylaşan kişiyi tanımıyorum. AKP'li biri olabilir. Bilmiyorum. Ama adam belgelerle anlatmış. Videolar ortada. Bu belgeleri bir araya getirdiği için teşekkür ederim Eşref Larsen'e. İster AKP'li, isterse Fethullahçı olsun hatta isterse PKK'li olsun umurumda değil. Adam çatır çatır Lütfü Savaş'ın nasıl iğrenç bir adam olduğunu anlatmış.

Şu floodda yer alan şu rezalete kepazeliğe bakar mısınız! Bunu ilk kez gördüm. Yazıklar olsun!

Bu arada, Kızılay 90’ların başından beri çok kötü yönetilen, rant ve para aklama işlerine alet edilmiş köhneleşmiş bir kurum. Bunlarla birlikte seviyeyi çok yukarı çıkardılar rezillik anlamında. Ülkedeki çoğu kuruma ve dahi devletin reorganizasyona çok ama çok acil ihtiyacı var.

Ahbap a yardımda bulunanlar sizi iyi tokatlamış haluk levent!

Daha durun kalan yardım parasıyla da akpli laz müteahhitleri TOKİ aracılığıyla ev yaptırıp zengin edecek.

Bazi insanlarin dini imani para olmus

Sadece devlet yetkililerin degil esnaf’ta öyle

Gectigimiz yaz tatil icin geldigimde bunu cok net gördüm ve bizzat yasadim

Istanbul havalimanindan sisli’ye 2000 tl’ye
götüren taksi soförlerin oldugu bir ülkemiz var

Bu sistem tamamen degismeli,hükümet degisir ama insan degisir mi cehalet kaybolur mu bu konu da hic bir umidim yok ülke adina
100 lira tutuyor mu o yol?

Aynen böyle oldu bencede

Yine cambaza bak oyunu oynamışlar afad-ahbap çatışması çıkartıp muhaliflerin bağışını ahbap'a yönlendirip parayı devlete aktarmışlar. Siz gerçekten çadır alış verişinin gerçek bir alış veriş olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Ahbap'ın elindeki parayı Devlete aktarmak için Kızılay'a bağlı şirket çadır faturası kesmiş. Büyük olasılıkla zaten bölgeye gidecek çadırlar Ahbap'a fatura edildi. Herkesi kazandı o işten.

Araştırsalar Lütfü Savaş'ın altından çok rezillikler çıkar. CHP kendilerine zarar verir diye üstüne gitmiyor, AKP ucu kendilerine dokunacak diye sesini çıkarmıyor. Lütfü Savaş zaten ülkede adaletin olmadığını bildiği için hükumete yanlarsam yırtarım bu işten düşüncesinde.

Tarihte görülmemiş bir rezaletler silsilesi yaşandı, bir tane istifa gelmedi. Göstermelik üç beş müteahhit tutuklandı o kadar. Muhtemelen onları da bir kaç aya serbest bırakırlar. Hatta bazıları cumhurbaşkanı danışmanı bile yapılabilir.

Bunların bir kısmını daha önce görmemiştim. Bu beyefendi tipik Akpli. Eşeledikçe daha büyük pisliklerin çıkması da olası. Geldiği çöplüğe geri gönderilmeli

Ahbap a yardımda bulunanlar sizi iyi tokatlamış haluk levent!

Daha durun kalan yardım parasıyla da akpli laz müteahhitleri TOKİ aracılığıyla ev yaptırıp zengin edecek.
Hala farkında değiller danışıklı dövuş ahbap topladığı paraları devlet kurumlarına aktarıyor. Ahbap'ı savunan çok hala. Bütün bağışları konut yapımı için TOKİ 'ye vereceğini de açıkladı. Şunun ne mantığı olacak başka Kızılay elindeki çadırı niye satsın. Ahbap para aktarıyor sadece.

Hala farkında değiller danışıklı dövuş ahbap topladığı paraları devlet kurumlarına aktarıyor. Ahbap'ı savunan çok hala. Bütün bağışları konut yapımı için TOKİ 'ye vereceğini de açıkladı. Şunun ne mantığı olacak başka Kızılay elindeki çadırı niye satsın. Ahbap para aktarıyor sadece.
Normalde doğru olanı yapıyor. Burada sorun Ahbap'ın yaptığından ziyade diğerlerinin bu bağışları ne yaptığı.

Yıllardır söylerim, bu dönme de de söyledim. 1999 depremi sonrası da medyayı takip edince sinir kat sayısı 5 kat yükseliyordu.

Ha tabi gerçeği söyleyip doğru bilgi veren ve dedikleri bugüne kadar bire bir çıkan hocalara da ciddiye alınacak biri değil diyenler var.

Tabi gerçek bilgiden değil de yalandan hoşlananlara yapacak bir şey yok.

Yardim kuruluşlarının devletten ayrı iş yapabileceğini mi düşünüyorsunuz gerçekten ? Şöyle düşünüyorsunuz değil mi hükümet ile el ele verdiler şunların parasını toparlayalım sen bize aktarırsın? 1 milyar hadi olsun 2 milyar topladı ahbap hükümet bir tv de 100 milyar topladı farkında mısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt