6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Ercan bu tweetleri yüzünden gözaltına alınmış. Antakya'ya üç gün boyunca yardım gelmedi, millet kendi haline bırakıldı. Yalnız kaldı. Ama böyle şeyleri hiç duymadım. Doğru olabilir mi acaba? Görüş olarak ihtimal pek vermiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 194029Ekli dosyayı görüntüle 194030Ekli dosyayı görüntüle 194029
Bir iki kişiye bile olsa tecavüz olmuş olabilir. Ahmet Ercan'ı pek sevmem ama böyle bir şeyin teyidini almasa neden paylaşsın. Kanıtını sunar ve serbest bırakılır ama böyle giderse insanlar kulağına gelen kötü herhangi bir şeyi yazmaya da korkacak. Yazık.

Biz demiyoruz bunu

HDP'den "aday" açıklaması: Karşı çıktığımız tek isim Mansur Yavaş​

son 2 secimde 51 ve 52 puanla secilmis adamin karsisina onun kesiminden oy alacak birini koymak daha mantikli olur bence. mansur yavas aylar öncesinde anketlerde hep 1.geliyordu.

Ahmet bey de biraz teyitsiz ne bileyim ortalık bulandırmış gibi geldi. Öyle olsa bir şekil halk en azından muhalif olanlar bence bunu yayardı, açıkçası duymadım. Allah korusun diyorum.
Depremden sonra çok tuhaf tweetlerini gördüm. Naci görür ve celal Şengör de uzun yıllardır konuşmuyormuş Ahmet Ercan ile. İlginç biri olabilir. Tuhaf amaçları.

son 2 secimde 51 ve 52 puanla secilmis adamin karsisina onun kesiminden oy alacak birini koymak daha mantikli olur bence. mansur yavas aylar öncesinde anketlerde hep 1.geliyordu.
yahu anketlerde ben de 1. gelirim bizim evde yaparsan. Mansur kötü demiyorum ama karşı taraftan sen oy alman imkansız. İstersen Atatürk ü koy.

Bir iki kişiye bile olsa tecavüz olmuş olabilir. Ahmet Ercan'ı pek sevmem ama böyle bir şeyin teyidini almasa neden paylaşsın. Kanıtını sunar ve serbest bırakılır ama böyle giderse insanlar kulağına gelen kötü herhangi bir şeyi yazmaya da korkacak. Yazık.
Bilemiyorum. Umarım dediğiniz gibi olur. Ama Muharrem İnce vs. İle çok takılmaya başladı. Alet olmuş olabilir. Hiç şaşırmam.

Depremden sonra çok tuhaf tweetlerini gördüm. Naci görür ve celal Şengör de uzun yıllardır konuşmuyormuş Ahmet Ercan ile. İlginç biri olabilir. Tuhaf amaçları.

Vallahi evet ben de çok takip etmiyorum ama şimdi atınca fark ettim de ne gerek vardı yaw, bilimini yap geç be adam. Yani Kızılay Ahbap olayı bile sızdırıldı, o sebeple sanmıyorum. Biraz galiba haklı buldum durum buysa. Şimdi doğruya doğru. Ama keşke herkese adalet doğru uygulansa. Sorun bu. Büyük sorun hatta.

yahu anketlerde ben de 1. gelirim bizim evde yaparsan. Mansur kötü demiyorum ama karşı taraftan sen oy alman imkansız. İstersen Atatürk ü koy.
bizimkilere ne kadar baski yapsam da simdiye kadar döndüremedim ama bu kez psikolojik üstünlük bizde. ilk kez kaybedeceklerini hissediyorlar bence ama söylemiyorlar.

Kim gelir gider bilmem de bu insanlar unutulmasın ya. Gerçekten durumları çok zor. Kalan bile yaşamıyor...O şehirlerin yeniden oluşumu da hemen olmayacak. O yüzden kalıcı çözümler nerede, iktidar neyse alışık artık da muhalefetin planı nedir, iki buçuk ay sonra belki geleceksiniz başa. Ben açıkçası bir vatandaş olarak merak ediyorum bunları. Birden her şeyi yapmak zor ama gelenin de her duruma karşı planları olması şart.

Bahçeliyi bıraktın diye evdekiler sana vatan haini muamelesi yapıyomu
ondan bağımsız olarak yönümü beğenmiyorlar.
6 senedir dimdik karşısında duruyorum, oy vermek de nasip olmadı çok şükür.

bizde
muhalifler hala muhalif
iktidarcılar hala iktidarcı

standart mhp'den iyi parti'ye geçiş dışında herkes sabit yerinde duruyor, bunu da dile getirmeye gerek yok zaten.

İstanbul depremi için tahmini 500 bin kayıptan bahsediliyor.

Ekonomik anlamda 100 ile 500 milyar dolar arasında bir kayıp potansiyeli var. Sanayi ve iktisadi yapılanmayı tüm ülkeye yaymamanın ağır bedelini ödemek istemiyorsak bir dakika bile kaybetmeden harekete geçmek zorundayız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt