6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada paylaşımlarımdan dolayı yanlış anlaşılmasın. Mansur Yavaş aday olursa gönül rahatlığıyla oy veririm. Kemal Kılıçdaroğlu da aday olsa, Ekrem İmamoğlu da, Meral Akşener de. . . Geçmişinde AKP izi bulunan herhangi biri olmadığı sürece kim aday olursa oy vereceğim. Ama bizim gibi düşünmeyenler var. Nasıl ki ben "akp ile geçmişte bağı olan aday olursa oy vermem" diyorsam, Kürt seçmen de Mansur Yavaş aday olursa oy vermem diyor.
hocam akşenerin, Ali babacanın, davutoğlunun akp geçmişi mevcut ama. Ben bölgedeki kürt vatandaşlarımızdan oy alamaz denmesine yazdım, Kürt vatandaşları çoğunluğu bölgede zaten akpye veriyor. hdpye destek veren bir kısmınıda alabilir Mansur. Ama diğerleri kusura bakmayın sağ kesimden Mansur kadar oy alamaz. Halkın en çok günvendiği liderlerin en başında Mansur geliyor. HDPli=pkklı diye bir durum yok. Mansura karşı duvar örme gibi bir durumda yok. Bölgede yaşadığım için diyorum, bir sürü kürt, arap türk veliler ve yerel halkla konuşmamdan söylüyorum.

Son düzenleme:
Neden deprem yapılmış istensin? Dış güçler mi? Derin devlet mi? İktidarın değişmesi için yüz binlerce insanın mi ölmesi gerekiyor!

Bilmiyorum Tahir

Naci hocanın açıklaması aşağıda izleyebilirsin

Doğal afetleri silah amacıyla kullanmak için deneyler yapıyorlar diyor

Bizim evi once gorevliler kontrol etmisti, 2 gun once de evi yapan mimarla birlikte birisi daha kontrol ettiler ve saglam dediler. Hatta isterseniz guclendirme yapalim dediler ama emin degilim. Her kafadan bir ses cikiyor. Kimisi Ceyhan fayina stress yuklenmedi diyor kimise de yuklendi diyor. Ilaveten ölüdeniz fay hattinin Hatay kismi kirilsa da daha guneyleri kirilmadi ve stress biriktirdi diyorlar.
Aslinda benim de bir teorim var ama uzman olmadigim bana kalsin. Dogrusu ne yapacagimi sasirdim. Galiba 2 gun sonra Ankara'ya gidecegiz. Artik Haziran gibi karar veririz. Aslinda guzel prefabrik evler de buldum.

halkımız kılıçdaroğlu diyor:D
328684484_900690591071201_8782727282857115543_n.webp

5.2 yazıyordu buyuk ıhtımal 3.5 falan

yine mıllet sokaga cıkmıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt