Murat Onder
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 10.117
- 9.694
- 1.738
Mansur başkan h.o.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cem uzandan öğrenmiş cakalligisenin fikrinin ne önemi var gözlerdeki sahte boyalara bak
hocam akşenerin, Ali babacanın, davutoğlunun akp geçmişi mevcut ama. Ben bölgedeki kürt vatandaşlarımızdan oy alamaz denmesine yazdım, Kürt vatandaşları çoğunluğu bölgede zaten akpye veriyor. hdpye destek veren bir kısmınıda alabilir Mansur. Ama diğerleri kusura bakmayın sağ kesimden Mansur kadar oy alamaz. Halkın en çok günvendiği liderlerin en başında Mansur geliyor. HDPli=pkklı diye bir durum yok. Mansura karşı duvar örme gibi bir durumda yok. Bölgede yaşadığım için diyorum, bir sürü kürt, arap türk veliler ve yerel halkla konuşmamdan söylüyorum.Bu arada paylaşımlarımdan dolayı yanlış anlaşılmasın. Mansur Yavaş aday olursa gönül rahatlığıyla oy veririm. Kemal Kılıçdaroğlu da aday olsa, Ekrem İmamoğlu da, Meral Akşener de. . . Geçmişinde AKP izi bulunan herhangi biri olmadığı sürece kim aday olursa oy vereceğim. Ama bizim gibi düşünmeyenler var. Nasıl ki ben "akp ile geçmişte bağı olan aday olursa oy vermem" diyorsam, Kürt seçmen de Mansur Yavaş aday olursa oy vermem diyor.
Neden deprem yapılmış istensin? Dış güçler mi? Derin devlet mi? İktidarın değişmesi için yüz binlerce insanın mi ölmesi gerekiyor!
Offf yüreğim dağlanıyor yüreğim...Aramızda henüz çocuk sahibi olmamış arkadaslar vardır ama şu görüntü bir baba olarak bitirdi beni.
Ne yasak Muz ?
halkımız kılıçdaroğlu diyorMansur başkan h.o.
Siyaset tehdit argoNe yasak Muz ?
halkımız kılıçdaroğlu diyor![]()
Kayseri'de mi? Geçmiş olsun5.2 yazıyordu buyuk ıhtımal 3.5 falan
evet artık siddeti hissedebiliyozKayseri'de mi? Geçmiş olsun